Barátom öccse (7éves) szerelmes belém, (mármint nyilván náluk ezt másnak hívják a gyerekeknél) hogy kezeljem és miért van ez nála?
miértne tudnám miaz a szerelem? 21éves vagyok nyilván nem hiszem hogy szerelmes belém, de direkt odaírtam ezt a kérdéshez mert tudtam h valaki beleköt
kezelem, de ez miert van naluk?:)
Hogy lehet olyat kérdezni, hogy ez miért van náluk??????
Ha te nem voltál szerelmes kisgyerekként, az a te bajod, attól még más lehet. Azt meg nem hiszem, hogy normálisan kezelnéd a dolgot, a kérdésedből is érezni, hogy milyen lesújtóan írsz szerencsétlen gyerekről.
Ez valóban nem szerelem, inkább rajongás.
Ebben a korban normális.
A húgom a férjemmel volt így.
Mi úgy oldottuk meg, hogy a férjem nem durván, de azért határozottan éreztette, hogy hozzám jött, nem pedig hozzá.
Ne legyél vele túl közvetlen! Az ilyen "ő az enyém" kifejezésnél pedig szólj, hogy ez nem így van.
Akkor nem volt tudatos, de szájon csókoltam a bratyóm barátnőjét!
Ott röhögtek rajtam! Ha nem kóros akkor nemkell semmit csinálni, de azt döntse el az anyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!