Egy szerelmes férfinak más nő is tetszhet?
Sziasztok!
Kérlek adjatok tanácsot, bátorítást, vagy véleményt mit tegyek.
Párommal sajnos a távolság miatt ritkán tudunk találkozni. Ő egyetemista, albérletbe lakik. Most egy csaj költözött oda hozzájuk. Megkérdeztem tőle, hogy és milyen a csaj? Elkezdi kedves , rendes. S amikor rákérdeztem hogy bejön-e neki, azt mondta kicsit tetszik neki, de ne aggódjak, nem akar tőle semmit, mert én kellek neki.
Persze, oké, megértem, hogy más is tetszhet az embernek, de ez, hogy pont ott is lakik a csaj, nagyon nem jó érzés nekem.
Ráadásul ő tipikusan az a férfi, aki nehezen mutatja ki az érzelmeit, s így nekem még fájóbb. :(
Ti mit tennétek, vagy így mennyire tudnátok benne bízni? :(
Szerintem próbálj benne megbízni.
Nekem is tetszett,illetve más lányt is szépnek láttam,hiszen hűséget,és nem vakságot fogadtam.Ez a pasiknál természetes,de ne aggódj,te kellesz neki,és biztosan nagyon szeret téged :)!
Hát nézd, én lány vagyok, van párom, és négy fiúval lakok egy albérletben (meg egy lánnyal). Ha tetszene bármelyikőjük, akkor se kezdenék velük, épp azért mert lakótárs. :D Spanolok velük, szoktunk együtt sörözni, de nem jönnek be, és tényleg őszintén nem akarnék tőlük semmit akkor se, ha egyikük mondjuk tetszene. Túl para lenne nekem az, hogy lakótárs :D
20/L
Köszi 20/L a válaszod! :)
Csak nekem az fáj, hogy tetszik neki a lakótársa rögtön, ahogy odaköltözik.
S tudod, amikor messze van az akit szeretsz, akkor ez jobban tud fájni, mert összezavarodsz kicsit, hogy most biztos én kellek-e neki. :S
Köszi a válaszokat, igazatok van!
Sokat segítettetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!