Szerelmes vagy az unoka tesomba. Mit csinaljak?
Nagyon kozeli kapcsolatban allunk egymashoz. Nem reg elkezstunk azzal hulyulni h egyutt vagyunk stb. Es bele gondoltam milyen lenne vele. Aztan azt almodtam hogy csokolozok vele. Mikor vele aludtam akkor ejszaka arra keltem hogy a derekam fogja es meg sok mellek dolgok miatt bele szerettem. Mit tegyek.?
En : 16 L, ő: 17 fiu
Ne aludj vele egy ágyban, de még egy szobában sem.
Ismételgesd magadban: tabu. Tabu. Tabu.
Tanulj meg uralkodni magadon.
Ha a másod unokatesód akkor törvényileg nincs vele gond...
de ha nem akkor nem nagyon kéne híresztelni...
Kérdező, mindig van külön szoba, vagy másik ágy. Addig forszírozzátok, amíg nagyon rosszat fogtok csinálni!
Igenis szólj a szüleidnek, hogy nem szeretnél többet vele aludni.
Családtag.
Vedd elő az eszed, és arra hallgass!
Egy ismerősöm az unokatestvérét vette feleségül (nem másod-), tehát azt is lehet, csak nem lehetett gyerekük. Engedélyhez kötött dolog. Aztán rájöhetett, hogy ez hülyeség volt, mert valamilyen ürüggyel elvált.
Miért nem tudtok külön aludni?
Elég érdekes a szitu, ha tényleg igaz és nem csak "trollkodsz".
Próbálj meg más srácokkal ismerkedni, hátha találsz valaki olyat, akibe annyira belezúgsz, hogy elfelejted az unokatesódat.
Egyébként bocsi, de én a szülőket se értem, hogy hogyan lehet két ennyi idős, ellenkező nemű unokatestvért egy szobába és ráadásul egy ágyba dugni! Ez nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!