Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagy az unoka...

Szerelmes vagy az unoka tesomba. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Nagyon kozeli kapcsolatban allunk egymashoz. Nem reg elkezstunk azzal hulyulni h egyutt vagyunk stb. Es bele gondoltam milyen lenne vele. Aztan azt almodtam hogy csokolozok vele. Mikor vele aludtam akkor ejszaka arra keltem hogy a derekam fogja es meg sok mellek dolgok miatt bele szerettem. Mit tegyek.?

En : 16 L, ő: 17 fiu

2014. nov. 8. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Beteg egy világ ez...beteg emberekkel. Ha rám hallgatsz akkor verd ki a fejedből de rohadt gyorsan :S Ezek a mai fiatalok...csak a szexen jár a fejük...
2014. nov. 10. 00:06
 12/21 anonim válasza:
100%
Felejtsd el nagyon gyorsan, ha összejöttök az vérfertőzés lenne! Aludjon vmelyik másik rokonnal, vagy aludjon matracon! Ez így nagyon nem jó!
2014. nov. 10. 01:08
 13/21 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes reszeket.. vele tudok csak mert apamekkal.nem alszudhatok. Es nalunk lakik. 3 Szoba van. Nappaliba nem alszok.. vendeg szobaba nem aludhatok..
2014. nov. 15. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
És ő miért nem alhat a vendégszobában vagy a nappaliban? Egyáltalán miért kell Nálatok laknia?
2014. nov. 15. 23:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyomorult matrac kellene, hogy megoldódjon a dolog. Egyáltalán akarod hogy megoldódjon, vagy inkább a vérfertőzésre voksolsz?
2014. nov. 16. 08:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán akarod hogy megoldódjon...?"

Tényleg ez a kulcskérdés most már.

Miért nem alszol a nappaliban?

És a vendégszobában?

Vagy ha te nem, akkor ő miért nem?

Simán meg lehetne oldani, de szerintem te egyáltalán nem bánnád, ha szex lenne a dologból. A szüleid nem is sejtenek semmit?

2014. nov. 16. 10:17
 17/21 A kérdező kommentje:
A futes miatt nem lehet megoldani. Mert minden szobaba kulon vvan a futes es igy olcsobb. Na de azert lakik velunk mert a szuleinek nem kellett. Most ossze vesztem vele az orr karikam miatt. Es lekoltoztem a foldre. Es most ott alszok
2014. nov. 17. 14:39
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
Uristen ahol te elsz az nem csalad hanem kaosz...majd a sajat karodon megtanulod..es meg szegenyek is vagytok..
2014. nov. 17. 14:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk szegenyeek csak anyum betegesen sporol.
2014. nov. 17. 17:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem a penzrol van szo..anyam hulye sporolasarol.. jobb hogy ossze vesztem vele. Azsem erdekel ha meg fagyok. Nem.szeretnek verfertozest elkovetni..lemegyek a nappaliba lakni.
2014. nov. 17. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!