Ha egy férfi tudatosan csalja a párját akkor vajon mennyire szerelmes még?
Egy éve vagyok szeretője egy férfinak sajnos, nagyon rossz helyzetbe kerültem, viszont szeretem és nem tudom megszakitani ezt a viszonyt.
24/L 29/F
Én is voltam hasonló helyzetbe. ott egy év után derült ki, hogy nem akar semmit tőlem. Csak porhintés volt, hogy elválik a feleségétől.
26F
* a férjétől
mert hetero vagyok. és házas nő volt az alany
Szerintem ő szeret téged, de nem szerelmes beléd. Körülbelül ennyire. Szerethet, persze. Úgy, mint előtte, ha az összetartásról és a kompromisszumokról beszélünk, de az a bizonyos láng..... már nincs.
Akkor pedig biztos, hogy nem leszel boldog.
Szerintem igazán senkibe sem szerelmes. Biztosan szereti a feleségét, kényelmes neki a biztonságos otthon, a megszokott légkör, család, közös barátok, stb. Te pedig az izgalom vagy neki, a kikapcsolódás, feltöltődés.
Ha egy év után nem merült fel benne az az igény, hogy veled legyen rendesen, akkor szerintem már nem is fog.
Csak jegyese?
Akkor így még biztosabb, hogy senkit sem szeret, maximum önmagát.
Ha már a jegyesét csalja, akkor az érdekes házasság lesz.
Te szempontodból is rossz, hogy még csak nem is házas, még a jegyesét sem képes otthagyni érted.
Szerelemes? Semennyire, mert ha beled lenne szerelmes akkor semmi nem erdekelne es otthagyna a csaladjat csak hogy veled legyen veled aludjon minden este es melletted ebredjen minden reggel.
Ha viszont a felesegebe lenne szerelmes akkor nem csalna veled.
Ebbol az szokott lenni, hogy egy harmadik no miatt hagyja ott a feleseget akibe valoba szerelmes lesz vagy soha nem lep ki a hazassagbol mert kenyelmes es biztonsagott nyujt neki, de mindig lesznek szereoi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!