Ha egy férfi tudatosan csalja a párját akkor vajon mennyire szerelmes még?
Egy éve vagyok szeretője egy férfinak sajnos, nagyon rossz helyzetbe kerültem, viszont szeretem és nem tudom megszakitani ezt a viszonyt.
24/L 29/F
Én másfél éve vagyok valaki szeretője. Én is azt hittem szeret,de most kellett rájönnöm,hogy valójában nem,és talán sosem szeretett,csak próbáltam azt hinni, vagy nem is tudom.
Mivel én is ilyen helyzetben vagyok,tudom milyen az amikor szereted,és nem tudod ott hagyni. Én is rengetegszer elhatároztam,hogy na most ott hagyom,de aztán megint adtam egy esélyt,hogy hát ha..De beláttam,hogy ennek a világon semmi értelme,és valószínűleg holnap mondom ki ennek a végét annak ellenére,hogy a szívem megszakad.Neked is így kellene tenned mielőtt még hosszabb időre a szeretője maradsz,és még jobban megsérülsz. Mert én főleg az utóbbi hónapokban teljesen tönkre mentem lelkileg,rámentem erre az egészre,és a legrosszabb az,hogy csak magamnak köszönhetem.
Minden szeretőnek üzenném: a szerető nem azért van, hogy "szeressék". Ez csak egy nyelvi képzavar.
A szerető csak egy hiánypótló eszköz. Előveszik, ha használni akarják, egyébként meg elteszik a fiókba.
Kérdező, egy használati tárgy vagy, aki szükségletet elégít ki, nem több.
Nem szeret valószínűleg igazán senkit, aki "két vasat tart a tűzbe" egyszerre. Legfeljebb abban az értelemben szeret, mint egy használati tárgyat. De nem mint embert. Itt szerelemről szó sincs.
De még valami:
Ha tudod, hogy jegyese van, és mégis együtt vagy vele, Te sem vagy különb nála. Együtt szemétkedtek az illető jegyesével, Aki valószínűleg nem ezt érdemli. Főleg ha Ő tisztességes, és nem csalja a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!