Van is olyan közületek, aki a testvérébe szeretett bele? Vagy ismertek olyan testvéreket, akik szerelmesek voltak egymásba?
Aki tud, mondhat akár:
1. viszonzatlan szerelemről testvérek között
2. viszonzott szerelemről testvérek között
nyilván, vagy nagyobb százalékban tini korban történik ilyen, amikor mind a két testvér serdülő korban van, vagy a kisebb (a tini) beleszeret a nagytesóba, vagy fordítva, mikor a tini-tesó, beleszeret a kistesóba.
????????????????????,
remélem ez csak vicc és trollkodás
1. kezdjük ott, hogy nincs testvérem -.-
2. mivel nincs testvérem, ahogy az 1. pontban is írtam, nem lehetek szerelmes belé (MERT NINCS)
3. nem tudom, hogy milyen egy testvéri kapcsolat, mivel nincs testvérem, ahogy az 1. és 2. pont is megmutatja
4. nem vagyok beteg, csak kíváncsi. az tuttommal nem betegség -.-
5. a továbbiakban a trollkódó lények mellőzék az efajta megjegyzéseiket, mert jelentem őket
aki meg tud valami HASZNOSAT, írjon már
Egészséges ember nem szerethet bele se a tesójában, sem az apjába sem a nagyanyjába ezt a biológia így alakította az embereknél.
Kivéve az állatokat.
értem, köszönöm!
(legalább valaki normálisan leírta a szitut :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!