Szerelmes vagyok a saját testvérembe?
Ha nincs velem a húgom akkor nagyon szokott hiányozni. Amióta kollégista lett nehezebb nélküle. Csak a hétvégén látom. Annyira örülök amikor együtt vagyunk. Hétközepén meg már sokszor eszembe jut és zavar,hogy nincs itthon. Tök üres a lakás csak a szüleim vannak itthon. Sokat vagyok a haverokkal,barátaimmal suli után. De akkor is eszembe jut a húgom. Ja ráadásul barátnőm is van megint. A tesóm mégis jobban érdekel. És lehet beteg vagyok,de...nekem tetszik. Vonzónak tartom őt és szeretem tiszta szívemből. Mindig megvédeném őt,mellette lennék örökre. Fúh nem bírom sokszor kezelni ezt. Tudom hogy ez begeges,nem normális,de egyszerűen nem tudok parancsolni az érzéseimnek. Miért lehet ez? Mi a bajom?
15/l 18/f
Hű, ez elég kényes téma...
Próbálom magam a saját helyzetedbe képzelni.
Én a helyedben, próbálnám ezt az egészet kiverni a fejemből, mert nagyon nem helyes. Lehet valami fura korszakon mész át..De nem hibáztatlak. Csak a lényeg, hogy ne mondd el neki, szegénynek nagyon kínos lenne.
Gondolj arra, hogy egy vér folyik bennetek, tesók vagytok.
Remélem tudtam valamennyit segíteni. :D
16/L
Gondolom, milyen rossz lehet neked emiatt, ugyanis ez egy furcsa, nem mindennapi helyzet, viszont nem tehetsz róla. Nem tudom, hogy szerelem-e vagy csak nagyon szereted a tesódat, de ne mondd el neki mit érzel, mert utána kínos lesz és csak összekavarod.
Egyébként nagyon aranyos és jó dolog, hogy ennyire közel áll hozzád a húgod és ennyire szereted, én is örülnék egy ilyen báttynak!
Tudom, hogy rossz, de gondolj arra, hogy ő a tesód, ebből nem lehet semmi, nem lenne egészséges, sem normális. Gondolom erről nem mersz senkinek sem beszélni (haverok, barátok), ezért ha úgy gondolod, hogy nagyon nyomaszt és szívesen elmondanád valakinek, vannak ilyen oldalak, ahová névtelenül is írhatsz, pl. Yelon, ott hozzáértők meghallgatnak, beszélgetnek veled, esetleg tanácsot is adnak.
A legjobb, ha elfelejted, ha nem akarsz szakemberhez menni ez az egy a megoldás. Foglald le magad valami mással. És szerintem neked csak a szépsége tetszik. És mivel a testvéred nagyon szereted őt. Ami nagyon szép. Nem sokára elfelejted. De ha van barátnőd, akkor nem értem. Kicsit nekem zavaros...
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!