Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a testvérem...

Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a húgom 14 éves,és betegesen odáig van egy tini sztárba. Egész nap róla áradozik,más témája nincs is,egész nap róla néz videokat/képeket. Már teljesen az agyamra megy. Én 22 éves vagyok,szintén lány és csak jót szeretnék neki. Hiába probáltam neki elmagyarázni hogy ez csak rajongás,meg nincs értelme ennek az egésznek. Nem tudom mit tehetnék hogy teljesen kiábranduljon belőle. Ne jöjjön senki azzal hogy ez teljesen normális meg cuki. Higyjétek el egész nap csak fekszik és mást nem csinál.Én is meg az egész család csak fogjuk már a fejünket már nem tudjuk mit tehetnénk már több mint 2 éve szerelmes belé,es nem tudom mikor nővi ki ezt az egészet.

2021. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
92%

Semmit. Életkori sajátság.

Te nem voltál szerelmes színészbe vagy nem volt plátói szerelmed sose??

Ne legyél már ennyire begyöpösödve.

2021. nov. 28. 17:45
 2/49 anonim ***** válasza:
98%

Ez is addig fog tartani amíg nem jön a látókörébe a suliban egy srác.

Tehát kitartás, nincs már sok hátra!

2021. nov. 28. 17:49
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
Kinövi. Kitartást.
2021. nov. 28. 17:58
 4/49 A kérdező kommentje:

Első/ te hány éves? netán te is 10-15? Ahogy leírtam nem tesz jót neki,mert nincs élete egész nap csak visszapofázik nekünk és ez a hülye viselkedése már sírba vísz minket.... vagy képtelen vagy megérteni a kerdést,mível neked sem nőtt be a fejed lágya?

2-ik válaszoló : Nagyon szépen köszönöm a bíztatást,picit segitett is és tényleg jól esett.Szép estét neked! 😊🙏🏻

2021. nov. 28. 18:00
 5/49 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van ilyen, nekem a One Direction volt ilyen nagy szerelem, ma már 23 éves vagyok, van egy kislányom, de azért a Magyarországi Harry Styles koncertre van jegyünk 😁

De kinőttem én is, ő is ki fogja!

2021. nov. 28. 18:01
 6/49 anonim ***** válasza:
87%

1. Vagyok

Képzeld el, hogy 29 éves vagyok és 14 évesen én se voltam sokkal különb! Max a természetem volt más, de én is csináltam ilyeneket.

2021. nov. 28. 18:05
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövő ne izgulj már! Én 14 évesen Jim Carry-ért voltam oda, a Jóbarátokból a Joey-ért, sőt 21-22 évesen a " felhők felett 3 méterrel" a csávóért. Majd kinővi
2021. nov. 28. 18:09
 8/49 anonim ***** válasza:
98%
En tok sokaig szerelmes voltam egy enekesbe, de olyannyira, hogy emiatt nekem ki is maradtak a tinikori szerelmek. Ha megtetszett egy valodi fiu, buntudatot ereztem emiatt. Szoval azert ovatosan kell lenni ezzel. Aztan egyszer csak rajottem, hogy nem lehet ezt igy tovabb csinalni, annak is nagyobb eselye lett volna, hogy megnyerem a lottot minthogy osszejojjek ezzel az emberrel.
2021. nov. 28. 18:12
 9/49 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,hihetetlenűl jól esik mindenkitől a bíztatás. Nagyon szép estét kívánok nektek 😊🙏🏻
2021. nov. 28. 18:17
 10/49 anonim ***** válasza:
97%
Tiniként én is évekig voltam szerelmes egy énekesbe, folyamatosan csak rá gondoltam. Több barátnőm is volt ugyanígy. Ha valaki emiatt rosszalóan nézett vagy jött azzal a dumával, hogy ez értelmetlen, csak frusztrált lettem. Hagyni kell, nincs ebben semmi abnormális, majd kinövi ő is.
2021. nov. 28. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!