Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a testvérem...

Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a húgom 14 éves,és betegesen odáig van egy tini sztárba. Egész nap róla áradozik,más témája nincs is,egész nap róla néz videokat/képeket. Már teljesen az agyamra megy. Én 22 éves vagyok,szintén lány és csak jót szeretnék neki. Hiába probáltam neki elmagyarázni hogy ez csak rajongás,meg nincs értelme ennek az egésznek. Nem tudom mit tehetnék hogy teljesen kiábranduljon belőle. Ne jöjjön senki azzal hogy ez teljesen normális meg cuki. Higyjétek el egész nap csak fekszik és mást nem csinál.Én is meg az egész család csak fogjuk már a fejünket már nem tudjuk mit tehetnénk már több mint 2 éve szerelmes belé,es nem tudom mikor nővi ki ezt az egészet.

2021. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
96%
Melyik az a színész?
2021. nov. 28. 18:24
 12/49 anonim ***** válasza:
10%
Mondd neki, hogy nincs esélye nála és keressen egy igazi fiút, 14 évesen már az lenne normális.
2021. nov. 28. 18:27
 13/49 anonim ***** válasza:
97%

Majd kiábrándul magától, ha találkozik egy igazi fiúval, aki megtetszik neki. Nem kell neki semmit magyarázni, lerombolni benne a dolgokat.

Vannak barátai, iskolán kívüli programjai? Mert ha nem, az tényleg aggasztó. Abban az esetben jót tenne neki egy pszichológus.

Sajnos az ő korában sokan már nem éppen plátói módon vannak együtt fűvel-fával, és nem egy képzelt világba menekülnek a valóság elől, hanem különböző szerekhez nyúlnak, betépnek, berúgnak. Ez még mindig jobb.

2021. nov. 28. 18:52
 14/49 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nincs semmilyen programja,azon kivül,hogy csak fekszik,és a színészről álmodozik,még tanulni sem akar....és ha ne add Isten,valaki rá mer szólni,visszapofázik egyszer még meg is ütött,szóval tényleg komoly a baj 🥺
2021. nov. 28. 19:03
 15/49 anonim ***** válasza:
42%
Hát akkor lehet, hogy érdemes lenne elvinni pszichológushoz. Ki ez a színész? Magyar vagy külföldi?
2021. nov. 28. 19:05
 16/49 anonim ***** válasza:
97%

Nem mindegy, hogy ki az?:D Kíváncsi Fáncsi.

Valami hiányzik neki, amit nem kap meg, talán figyelem, barátok. Nincs valami hobbija? El kéne küldeni sportolni vagy táncra, ott lefárad és még ismerősöket is szerez.

2021. nov. 28. 19:10
 17/49 A kérdező kommentje:
Külföldi,Noah Schnapp a neve. Még levelet is képes volt neki küldeni.... Az osztalytársai gondolom emiatt sem nagyon állnak szóba vele,mert neki más témája nincs. Van 1-5 virtuális báratja 10 éves kislányok akik ja sajnos a korúk ellenére isznak,cigiznek és folyton arról a színészről megy a téma. Már azt sem tudjuk mit kezdjünk vele.😔
2021. nov. 28. 19:18
 18/49 anonim ***** válasza:
41%
Internet megvonás sokat segít
2021. nov. 28. 19:55
 19/49 anonim ***** válasza:
91%

Semmit. Kirral jár, hogy ideált választanak maguknak a kis tinik.A mi időnkben a Beatles volt a divat. A lányok összevitatkoztak, hogy melyik a jobb pasi, a Lennon, vagy a Harriso, vagy a Oaul. 😂

Csak örülj neki, hogy nem a 16 éves szomszéd Józsiba szdrelmes, mert az már veszélyes lenne.

Maradjon csak a színészeknél. Viddel színházba valami értelmes, szórakoztató, normális darabra, mondjuk, aMadáchba.

2021. nov. 28. 20:18
 20/49 anonim ***** válasza:
89%
Kinövi, hidd el. Tudom, hogy nagyon idegesítő, de azzal hogy támadod őt, csak eltaszítod. Ne akarj ilyen erőszakosan beleszólni az életébe, mert te sem tűrnéd, ha bárki megpróbálná. Akkor is, ha az ő rajongása irreális. 14 éves, még jó, hogy visszabeszél, most ez a dolga. Valószínűleg sajnos osztod emiatt eleget, talán neki is tele van a te viselkedéseddel a töke, ezért beszél vissza. Ez ilyen, le kell nyelni, majd megkomolyodik. Neked sem ártana már így 20 felett belátni, hogy nem megyünk bele a vitába egy hormongőzös tinivel, főleg nem tologatjuk le ilyen erőszakosan a véleményünket más torkán, mert senki sem kérdezte, amúgy meg bunkó dolog felnőtt létedre.
2021. nov. 28. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!