Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?
Köszönök minden hasznos választ. Vannak itt emberek úgy látom akik a húgomat probálják védeni bár nem értem mitől,🤣
Igen érdekel az élete mert a húgom és szeretem,csak jót szeretnék neki ezért is fordultam ide végső elkeseredésemben. Számomra nagyon fontos a családom. De azok akik beszólogattak eddig vagy nem voltak képesek teljesen megérteni a kérdést meg a helyzetet,vagy annyira önző emberek hogy csak magukkal törődnek és lesz@rják a tesoikat meg mindenki mást.Mit vártok talán nekem kéne bocsánatot kérni mert nem vagyok annyira önző és szeretem és jót akarok neki.... Kíméljetek már.
Tegyél meg egy szivesseget neki és ne akarj jót a hugodnak.
Tudod a pokolbavezeto ut is joindulattal van kirakva.
Szüleid dolga nevelni, nem a tiéd.
Kérdező, ha jót akarsz a húgodnak, akkor ne tégy úgy, mintha ez az egész a világ tragédiája lenne (te írtál olyanokat, hogy "végső elkeseredésemben", "komoly a baj", "már azt sem tudjuk, mit kezdjünk vele" stb.) Itt is olvashattad, mennyi embernek voltak hasonló érzései tiniként, ez teljesen ártalmatlan dolog, mindenki kinőtte, a húgoddal sem lesz másképp. Hidd el, ezzel a mártírkodással csak rosszat teszel a húgodnak. Ha nem tanul, azt a szüleid dolga kezelni. Ha te segíteni akarsz neki, akkor légy türelmes és pláne előtte fejezd be ezt az állandó sápítozást. És ahogy más is írta, hívd el programokra, amiket szeret, moziba, plázázni, csavarogni, cukrászdába stb. Nem kell ezt az egészet így felfújni.
Nekem is volt ilyen szerelmem. Igen, én is csak rá gondoltam, én is küldtem neki levelet, én is sokat beszéltem róla. Aztán elkezdtek érdekelni a körülöttem lévő srácok, a nagy plátói szerelem pedig szépen elhalványult. Nem származott belőle semmi hátrányom. Ellenben volt olyan családtagom, aki ezt az egészet rossz szemmel nézte és gyakran szóvá is tette olyan módon, hogy engem megszégyenítsen, na ennek az lett a következménye, hogy rosszabb lett a viszonyunk. Ne kövesd el ezt a hibát, ha tényleg jót akarsz a húgodnak és nem csak az van, hogy jólesik ez a mártírkodás.
Higgyétek el, hogy nem ártalmatlan, mikor egész nap megy utánad és a hülyeségeivel nyaggat. Nem ártalmatlan, mikor egész áldott nap egy random csávó képeit nézegeti, mutogatja a családtagjainak is. Megeszi az ember életét, már attól frászt kap az ember, ha meglátja.
Nagyon jól tudom, hogy mennyire káros az egész, nekem egy osztálytársam volt ilyen, nem lett jó vége. Kiközösítették, nem volt egy barátja sem, általában már attól rosszul voltunk, ha megláttuk a csajt. 24-es vagyok, le lehet értékelni, de attól még igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!