Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a testvérem...

Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a húgom 14 éves,és betegesen odáig van egy tini sztárba. Egész nap róla áradozik,más témája nincs is,egész nap róla néz videokat/képeket. Már teljesen az agyamra megy. Én 22 éves vagyok,szintén lány és csak jót szeretnék neki. Hiába probáltam neki elmagyarázni hogy ez csak rajongás,meg nincs értelme ennek az egésznek. Nem tudom mit tehetnék hogy teljesen kiábranduljon belőle. Ne jöjjön senki azzal hogy ez teljesen normális meg cuki. Higyjétek el egész nap csak fekszik és mást nem csinál.Én is meg az egész család csak fogjuk már a fejünket már nem tudjuk mit tehetnénk már több mint 2 éve szerelmes belé,es nem tudom mikor nővi ki ezt az egészet.

2021. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%
Ha ilyen nővèrem lenne hàt akkor bixtos èn is ìgy viszapofàznàk te jò èg a testvèred ès ìgy beszèlsz rola vad idegeneknek !? Mielött megkèrdezed 26 vagyom ès èn is voltam szerelmes egy szìnèszbe majd ha egyszer megismer valakit akkor elfogja felejteni majd kinővi
2021. nov. 28. 20:51
 22/49 anonim ***** válasza:
94%
Semmit, kinövi majd.
2021. nov. 28. 21:47
 23/49 anonim ***** válasza:
20%
A helyedben úgy felpofoznám a drága húgocskámat, hogy a fal adná a másikat. Mi az, hogy nem tanul és visszapofázik? Az első ilyen esetnél cselekedni kellett volna, akkor nem lenni ilyen sz@rházi veletek. Azok,akik a kiscsajt védik, nem tudom, hogy mit gondolnak, lehet, hogy szerintük ez a normális... Érdekes módon én is voltam kamasz,a kérdező is és mégis senki nem csinált olyan cirkuszokat, mint a húgocska. Nem lehet ezt arra fogni, hogy kamasz. Meg kell nevelni, mert egy senki lesz az életben.
2021. nov. 29. 00:12
 24/49 A kérdező kommentje:

Köszönök minden hasznos választ. Vannak itt emberek úgy látom akik a húgomat probálják védeni bár nem értem mitől,🤣

Igen érdekel az élete mert a húgom és szeretem,csak jót szeretnék neki ezért is fordultam ide végső elkeseredésemben. Számomra nagyon fontos a családom. De azok akik beszólogattak eddig vagy nem voltak képesek teljesen megérteni a kérdést meg a helyzetet,vagy annyira önző emberek hogy csak magukkal törődnek és lesz@rják a tesoikat meg mindenki mást.Mit vártok talán nekem kéne bocsánatot kérni mert nem vagyok annyira önző és szeretem és jót akarok neki.... Kíméljetek már.

2021. nov. 29. 00:35
 25/49 anonim ***** válasza:
97%

Tegyél meg egy szivesseget neki és ne akarj jót a hugodnak.

Tudod a pokolbavezeto ut is joindulattal van kirakva.

Szüleid dolga nevelni, nem a tiéd.

2021. nov. 29. 06:25
 26/49 anonim ***** válasza:
97%
Pont ugyanaz jutott eszembe, mint a 26-nak. 😂 Én elhiszem, hogy a szándék jó, de az eszközök rosszak. Szerintem csak türelem és megértés kéne. Ha elterelnéd a figyelmét, miért nem hívod el magaddal moziba, vásárolgatni, vagy valami? Ezzel a szidással csak az ellenkezőjét váltod ki, még jobban az álomvilágába menekül. Amúgy is ártalmatlan dolog, elmúlik majd magától... Nem értem, miért akartok beleszólni abba is, hogy mire gondol...
2021. nov. 29. 06:40
 27/49 anonim ***** válasza:
96%
Fuh, ha ilyen nővérem lett volna, biztos, hogy kitakarítottam volna az életemből rövid úton. És te vagy elvileg felnőtt. Hát ugyanolyan nevetséges vagy, mint s húgod.
2021. nov. 29. 08:17
 28/49 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, ha jót akarsz a húgodnak, akkor ne tégy úgy, mintha ez az egész a világ tragédiája lenne (te írtál olyanokat, hogy "végső elkeseredésemben", "komoly a baj", "már azt sem tudjuk, mit kezdjünk vele" stb.) Itt is olvashattad, mennyi embernek voltak hasonló érzései tiniként, ez teljesen ártalmatlan dolog, mindenki kinőtte, a húgoddal sem lesz másképp. Hidd el, ezzel a mártírkodással csak rosszat teszel a húgodnak. Ha nem tanul, azt a szüleid dolga kezelni. Ha te segíteni akarsz neki, akkor légy türelmes és pláne előtte fejezd be ezt az állandó sápítozást. És ahogy más is írta, hívd el programokra, amiket szeret, moziba, plázázni, csavarogni, cukrászdába stb. Nem kell ezt az egészet így felfújni.

Nekem is volt ilyen szerelmem. Igen, én is csak rá gondoltam, én is küldtem neki levelet, én is sokat beszéltem róla. Aztán elkezdtek érdekelni a körülöttem lévő srácok, a nagy plátói szerelem pedig szépen elhalványult. Nem származott belőle semmi hátrányom. Ellenben volt olyan családtagom, aki ezt az egészet rossz szemmel nézte és gyakran szóvá is tette olyan módon, hogy engem megszégyenítsen, na ennek az lett a következménye, hogy rosszabb lett a viszonyunk. Ne kövesd el ezt a hibát, ha tényleg jót akarsz a húgodnak és nem csak az van, hogy jólesik ez a mártírkodás.

2021. nov. 29. 09:57
 29/49 anonim ***** válasza:
97%
A kérdező már sajnos nem növi ki, hogy ilyen. A huginak még legalább megvan az esélye
2021. nov. 29. 10:03
 30/49 anonim ***** válasza:
38%

Higgyétek el, hogy nem ártalmatlan, mikor egész nap megy utánad és a hülyeségeivel nyaggat. Nem ártalmatlan, mikor egész áldott nap egy random csávó képeit nézegeti, mutogatja a családtagjainak is. Megeszi az ember életét, már attól frászt kap az ember, ha meglátja.

Nagyon jól tudom, hogy mennyire káros az egész, nekem egy osztálytársam volt ilyen, nem lett jó vége. Kiközösítették, nem volt egy barátja sem, általában már attól rosszul voltunk, ha megláttuk a csajt. 24-es vagyok, le lehet értékelni, de attól még igazam van.

2021. nov. 29. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!