Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a testvérem...

Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy a húgom 14 éves,és betegesen odáig van egy tini sztárba. Egész nap róla áradozik,más témája nincs is,egész nap róla néz videokat/képeket. Már teljesen az agyamra megy. Én 22 éves vagyok,szintén lány és csak jót szeretnék neki. Hiába probáltam neki elmagyarázni hogy ez csak rajongás,meg nincs értelme ennek az egésznek. Nem tudom mit tehetnék hogy teljesen kiábranduljon belőle. Ne jöjjön senki azzal hogy ez teljesen normális meg cuki. Higyjétek el egész nap csak fekszik és mást nem csinál.Én is meg az egész család csak fogjuk már a fejünket már nem tudjuk mit tehetnénk már több mint 2 éve szerelmes belé,es nem tudom mikor nővi ki ezt az egészet.

2021. nov. 28. 17:39
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
96%
Hát tényleg megérdemled a lepontozást, 31-es. Érdekes, engem nem közösítettek ki, és mást sem, akiről tudom, hogy átment hasonlón. Ha sok neked a téma, mondhatod azt, hogy bocsi, ez nekem már sok, beszéljünk másról. Nem kell feltétlenül megalázni. Vagy kerüld el, ha muszáj, de szerencsére nem mindenki olyan bunkó, mint te.
2021. nov. 29. 10:16
 32/49 anonim ***** válasza:
9%

Nem az én hibám, hogy neked is beteg volt az agyad, kedves 32-es. 😃

Attól még igazam van.😃😃😃

2021. nov. 29. 10:28
 33/49 anonim ***** válasza:
95%

Nekem kimaradt szerencsére ez a rajongós korszak. Viszont sokaknak nem, kisebb nagyobb mértékben ez életkori sajátosság. Ha valaki annyira belecsúszik, hogy az már a tágabb környezete szerint is egészségtelen, akkor azért a szülőnél kellene első körben érdeklődni, hogy mi a baj otthon, vagy bárhol amiért a gyerek ennyire menekül a realitásból és a valóságból, segíteni kellene neki. Itt is a szülőknél kellene érdeklődni, hogy mi is a baj, hogy a nagylánynak olyan problémája van, amiért ennyire kontroll alatt akarja tartani a testvérét, miért érzi magát attól biztonságban, ha leural. Ennyire nincs kontrollja a saját élete és döntései felett, hogy másra is ki kell vetíteni? A kicsi meg miért is csúszik bele ebbe ennyire, miért zárja ki őket ennyire, miért ilyenek neki a szociális képességei, miért nem volt rá odafigyelve még időben?

Már csak pedagógusként is kíváncsi lennék a válaszokra. Láttam már ilyeneket, voltak bajok. Nem csak olyan szitnen, hogy "az egyik osztálytársam..." hanem eleinte alsósoknál, aztán ahogy képeztem magam további, hát. A legtöbb tini nem magától meg unalmában lesz ilyen. Mindketten deviánsak, valamilyen formában. Oka meg nem csak annyi, hogy unalmában megveszett.

2021. nov. 29. 10:46
 34/49 anonim ***** válasza:
97%

Az én időmben Jacob volt az Alkonyatból ez a szerelem szinte mindenkinek.

Semmi nagy dolog nincs benne.

2021. nov. 29. 10:52
 35/49 anonim ***** válasza:
96%
#33 provokálhatsz, de nincs értelme 😃 Egyébként attól, hogy többször leírod, hogy "igazam van", még nem lesz igazad.
2021. nov. 29. 11:05
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
En 19 éves vagyok de most is tetszik sok híresség, bar én attól nem utasitom el a való életben lévő férfiakat, de majd ő is így lesz ezzel valamikor
2021. nov. 29. 11:15
 37/49 anonim ***** válasza:
11%
Nem provokálok senkit, de az, hogy annak a kölyöknek ezen kívül élete nincs,az nem normális. Vagy szerintetek normális az, hogy nincsenek barátai, ki van közösítve? Nem kell érte sajnálni, ő tette ezt saját magával.
2021. nov. 29. 13:01
 38/49 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen az, amikor te nem provokálsz? Mekkora rohadék lehetsz akkor, amikor igen? Xdd
2021. nov. 29. 13:10
 39/49 anonim ***** válasza:
87%

#38 Nemcsak provokálsz, hanem áldozathibáztató is vagy.

Azzal, hogy a lány szerelmes egy színészbe, nem árt senkinek, nem okoz másoknak semmilyen kárt. Egyébként én abban is kételkednék, hogy valóban ki van közösítve a lány. A kérdező akkora mártírkodást produkált itt, hogy simán lehet, hogy csak kitalálta, mert így akart nagyobb hatást kelteni.

De még ha igaz, akkor sem ő tehet róla, hogy olyan barmokkal van körülvéve, mint te.

Nem lennék a körülötted élők helyében.

2021. nov. 29. 13:22
 40/49 anonim ***** válasza:
11%

„áldozathibáztató"😃😃😃

Volt tapasztalatom olyannal, mint a

kérdező húga és hidd el nekem, hogy pontosan úgy van minden,ahogy a kérdező leírta.

2021. nov. 29. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!