Mit tegyek ha a testvérem szerelmes egy szinészbe?
Nem az én hibám, hogy neked is beteg volt az agyad, kedves 32-es. 😃
Attól még igazam van.😃😃😃
Nekem kimaradt szerencsére ez a rajongós korszak. Viszont sokaknak nem, kisebb nagyobb mértékben ez életkori sajátosság. Ha valaki annyira belecsúszik, hogy az már a tágabb környezete szerint is egészségtelen, akkor azért a szülőnél kellene első körben érdeklődni, hogy mi a baj otthon, vagy bárhol amiért a gyerek ennyire menekül a realitásból és a valóságból, segíteni kellene neki. Itt is a szülőknél kellene érdeklődni, hogy mi is a baj, hogy a nagylánynak olyan problémája van, amiért ennyire kontroll alatt akarja tartani a testvérét, miért érzi magát attól biztonságban, ha leural. Ennyire nincs kontrollja a saját élete és döntései felett, hogy másra is ki kell vetíteni? A kicsi meg miért is csúszik bele ebbe ennyire, miért zárja ki őket ennyire, miért ilyenek neki a szociális képességei, miért nem volt rá odafigyelve még időben?
Már csak pedagógusként is kíváncsi lennék a válaszokra. Láttam már ilyeneket, voltak bajok. Nem csak olyan szitnen, hogy "az egyik osztálytársam..." hanem eleinte alsósoknál, aztán ahogy képeztem magam további, hát. A legtöbb tini nem magától meg unalmában lesz ilyen. Mindketten deviánsak, valamilyen formában. Oka meg nem csak annyi, hogy unalmában megveszett.
Az én időmben Jacob volt az Alkonyatból ez a szerelem szinte mindenkinek.
Semmi nagy dolog nincs benne.
#38 Nemcsak provokálsz, hanem áldozathibáztató is vagy.
Azzal, hogy a lány szerelmes egy színészbe, nem árt senkinek, nem okoz másoknak semmilyen kárt. Egyébként én abban is kételkednék, hogy valóban ki van közösítve a lány. A kérdező akkora mártírkodást produkált itt, hogy simán lehet, hogy csak kitalálta, mert így akart nagyobb hatást kelteni.
De még ha igaz, akkor sem ő tehet róla, hogy olyan barmokkal van körülvéve, mint te.
Nem lennék a körülötted élők helyében.
„áldozathibáztató"😃😃😃
Volt tapasztalatom olyannal, mint a
kérdező húga és hidd el nekem, hogy pontosan úgy van minden,ahogy a kérdező leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!