Kinek kéne takarítania ebben a helyzetben?
A helyzet a következő. Én még otthon élek a szüleimmel (még tanulok), de a nővérem már rég elköltözött (10+ évvel idősebb nálam), saját családja van.
Ma délután anyukám vigyáz majd a nővérem két gyerekére (betegek). A gyerekek már itt vannak, de a nővérem még nem ment el. Anyukám nemrég ért haza a munkából.
Az egyik gyerek (ovis) teljesen összepisilte a WC-t (ülőke, padló, mindenhová jutott), ami amúgy le se lett húzva, mert senki nem ment a gyerek után. Ez akkor történt, amikor a nővéremék már itt voltak, de anyukám még nem ért haza. Én éppen próbáltam a gyerekek ordibálása mellett beadandót írni, majd kimentem egy pohár vízért, és ekkor vettem észre a fent leírtakat, mert a WC a szobám mellett van, és nyitva volt az ajtaja. Akkor ért haza anyukám, amikor éppen jeleztem a nővéremnek a problémát. Azt a választ kaptam, hogy ha ennyire ráérek és ennyire zavar, akkor takarítsam fel. (Baromira nem érek rá, mert ma van a beadandó leadásának a határideje.)
Kinek a feladata lenne ezt feltakarítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!