Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kinek kéne takarítania ebben...

Kinek kéne takarítania ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Én még otthon élek a szüleimmel (még tanulok), de a nővérem már rég elköltözött (10+ évvel idősebb nálam), saját családja van.

Ma délután anyukám vigyáz majd a nővérem két gyerekére (betegek). A gyerekek már itt vannak, de a nővérem még nem ment el. Anyukám nemrég ért haza a munkából.

Az egyik gyerek (ovis) teljesen összepisilte a WC-t (ülőke, padló, mindenhová jutott), ami amúgy le se lett húzva, mert senki nem ment a gyerek után. Ez akkor történt, amikor a nővéremék már itt voltak, de anyukám még nem ért haza. Én éppen próbáltam a gyerekek ordibálása mellett beadandót írni, majd kimentem egy pohár vízért, és ekkor vettem észre a fent leírtakat, mert a WC a szobám mellett van, és nyitva volt az ajtaja. Akkor ért haza anyukám, amikor éppen jeleztem a nővéremnek a problémát. Azt a választ kaptam, hogy ha ennyire ráérek és ennyire zavar, akkor takarítsam fel. (Baromira nem érek rá, mert ma van a beadandó leadásának a határideje.)

Kinek a feladata lenne ezt feltakarítani?

2021. nov. 12. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
92%
Neked ez jött le, utolsó? Senki sem utálja a gyereket, de nem köteles takarítani a gyerek után, akire az anyja felügyel. Tudod: a felügyeletbe az is beletartozik, hogy ha zűrt , mocskot csinál a gyerek akire vigyázok, feltakarítom- és az se baj ha a gyerekkel együtt. Láttam már másfél évest, aki tudta hogy nem ott dobjuk el a szemetet ahol eszünkbe jut, hanem a kukába dobjuk. Meglepi: azért csinálta így, mert ezt látta a szüleitől. És amikor kilocsolta a vizet, az anyukával együtt fogta a felmosó nyelét, hogy feltakarítja... Döbbenet mi? Pedig anyuci oda is böffenthette volna a házigazdának hogy "takaríccsad fel ha nem tetszik"
2021. nov. 14. 10:25
 62/67 anonim ***** válasza:
22%
Meglepi előző láttam már gyereket, feleségem ovónő én szakoktató vagyok.De hogy nálad még nem járt kicsi gyerek tartósan az biztos. Ja: több gyerekem és még több unokám van.
2021. nov. 14. 10:34
 63/67 anonim ***** válasza:
98%
Szakoktató vagy? Ennyi ésszel? És azt a csodás következtetést abból vontad le hogy nem járt nálam gyerek tartósan, hogy helytelenítem a kérdésbeli anyuci pofátlanságát, és jónak tartom azokat akik rendre nevelik kicsi koruktól a gyerekeiket? Döbbenetes a logikád, fejtsd már ki a gondolatmenetedet. Csak úgy mellékesen: van gyerekem, és soha nem ugatnám le a házigazdát hogy takarítson fel ha nem tetszik hogy körbepisilte a gyerekem a fél fürdőszobát: Hanem megkérdezném, hol tartja a tisztítószereket, és megcsinálnám, ha már csesztem a gyereket a fürdőszobába kísérni.
2021. nov. 14. 10:46
 64/67 anonim ***** válasza:
96%
Bár mondjuk a fiamnak nem okozott óvodásként a vécébe pisilni...
2021. nov. 14. 10:47
 65/67 anonim ***** válasza:
98%
*gondot
2021. nov. 14. 10:48
 66/67 anonim ***** válasza:
28%
Képzeld: Az óvodában minden egyes gyerek vécébe pisil. és egy óvodás korú gyerek nem sörözik úgy be mint a párod hogy körbepisilje a fürdőszobát.
2021. nov. 15. 09:49
 67/67 anonim ***** válasza:
87%
Te már megint miről dumálsz? Érvek, logika zéró, csak agyatlan személyeskedés zéró alappal. Szánalmas: és ez oktató lenne?
2021. nov. 15. 10:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!