Miért nincs kedvem takarítani amikor itthon van a nővérem?
Figyelt kérdés
Amikor nincsen itthon akkor megtudok csinálni mindent portörlés,porszívózás,felmosás,pakolás és van hozzá kedvem,de amikor itthon van akkor nem akarok nincsen hozzá kedvem nem tudom miért. Lehet azért mert ő nem takarít. Mit csináljak ezen hogy változtassak?2021. júl. 21. 11:31
1/9 anonim válasza:
Én így vagyok a párommal, úgyhogy várom a válaszokat. Én arra gondoltam, talán azért van ez, mert túlságosan rá koncentrálok, hozzá igazodok.
2/9 anonim válasza:
Vegyél neki mozijegyet, koncertjegyet, fizesd be wellness hétvégére.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem hajlandó takarítani ma se fogok azonkívül semmit sem csinálni ,hogy elrakom az edényeket. Miért csak nekem kell? Ő meg döglik egész nap csak azért fogom elrakni az edényket ,mert beigértem anyának idegesít ,hogy itthon van nem tudok tőle semmit sem csinálni ,mert nem hagyja már elegem van MIÉRT NEM VESZI ÉSZRE MAGÁT? a ROHADT ÉLETBE MÁR
2021. júl. 21. 12:07
5/9 anonim válasza:
Megpróbálhatnál beszélni veleerről, akár anyukátok bevonásával.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is beszélj anyukáddal, hogy ez így nem igazságos és neked rosszul esik, hogy nincs normálisan elosztva a házimunka.
Nálunk (3gyerek) minden fel volt osztva, anyu nem hagyta, hogy bárki kilógjon amelóból (én és egyik tesóm mosogattunk felváltva, 3.tesónk sepregetett, 3an együtt poroltunk, kerti meló a fiúké, főzésben mikor ki segített, a szobánkat pedig magunk takarítottuk, stb.
8/9 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit szarok bele a takarításba . Nagyon pipa vagyok most tudtam meg ,hogy a pasijánál bezzeg takarít itthon meg a ruháját sem képes belerakni a szennyesbe nem baj mostantól én se fogok takarítani mivel nekem is nyári szünet van nemcsak neki fogom magamat hülyének nézni inkább olvasok vagy csavargok vagy felmegyek mamához,de takarítani többet én nem fogok
2021. júl. 23. 09:31
9/9 anonim válasza:
Örülök, hogy megoldódott a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!