Miért kell fél napig takarítani, ha utána úgyse leszünk itthon egy hétig?
Anya osztogatja a feladatokat, kb nagytakarítást akar. Holnap utazunk el egy hétre.
Akkor mi a fenének kell most takarítani? Tőle nem lehet kérdezni, mert nagyon zabos, de valaki érti ezt a logikát?
Hogy tiszta lakásba érkezzetek haza.
Mi nem lehet ezen érteni?
Nem lesz olyan por, mivel senki sem lesz otthon. És utazás után lesz elég dolgotok, kipakolni, mosni, készülni a munkára, suliba.
Szerintem ez csak neked fura, mert most lusta vagy, de majd ha lesz saját lakásod, akkor talán megérted.
Mert így ha hazaértek feleannyit sem kell majd takarítani.
Tudom, neked mindegy, mert nem ate dolgod, de nincs kimerítőbb, mint egy x órás repülő/autóút, cipekedés, várakozás után hazaesni egy mocskos lakásba és kitakarítani...
Nyilván a hazaérkezés utáni takarításban is részt vennék. Amúgy 5 óra repülés után én pl kifejezetten szívesen porszívóznék. Ücsörgés után mozgás. Nem értem mi ezzel a probléma. Amíg anya bedobál mindent a mosógépbe addig én végigszaladnék a porszívóval, ugyanúgy mint ma, fél óra múlva már ücsöröghetnénk is tovább.
Most meg mindenki tök ideges, egyszerre akarunk bepakolni meg takarítani meg főzni, nem értem minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!