Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem lenne eleged ha mindig...

Nem lenne eleged ha mindig neked kéne takarítani?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk, hugom nem jár iskolába a vírus miatt, ő egész nap itthon számítógépet nyomja,apám, és annak a nője dolgoznak, én csak 2 naponta eljárok 4 órára takarítós munkára, de valamikor be kell mennem több napra. Én nem itt laktam, csak haza jöttem külföldről, úgy volt vissza megyek de lehet Pest lesz később, úgy döntöttem, addig vagyok csak itt.. Mindig én takarítottam ki, senki nem takarít rajtam kívül, viszont apám nője néha főz rám is, tehát apu is ad néha pénzt hogy vásároljak be hugomnak és magamnak kaját de inkább hugomnak mert én megveszem magamnak...vegyek azt, vegyek amazt itthonra akkor megveszem apám kérésére. Apám idősebb nyilván, segítek neki itthon munkába szívesen, kitakarítok, de hugom is itt van aki 18 éves lesz nemsoká, és ennyi évesen egyszer sem fogta meg a porszívót, soha nem takarít még maga után sem, az apám nője szintén nem takarít sose, apámnak meg nem engedem hogy ő csinálja ennyi idősen. Nem hiszem el, más nők is dolgoznak, mégis kitakarítanak néha, de ő sose... rám várnak... ma bejött apám ,mondta néha takaríthatnánk... kérdeztem hogy mindig én ?arra már nem volt válasz. Ha rámverne hugomra itt az ideje ő is megfogja a roha.t porszívót vagy valami....dr hogy mindig én vagyok a hibás ebbe, már unom....
2020. júl. 20. 20:42
 1/9 A kérdező kommentje:
jaa ,és nem fizetek rezsit pl... az kimaradt..
2020. júl. 20. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Akkor szépen megmondod a húzódnak tiéd a porszívózás, enyém a portorles.

Nem baj ha N csinálja meg, azzal már tudsz visszavágni hogy a saját dolgod megcsináltad.

A nőjét ne vond bele, ő lakásuk, fizetnek rád mindent.

Rád is, meg a tesodra is.

2020. júl. 20. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Hugod igazán besegithetne, de ha jol ertelmezem, neked nincs jogod panaszkodni. Teged eltartanak felnott letedre, lakhatsz apudnal
2020. júl. 20. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:
igen ez így van.. akkor nem panaszkodom, köszi a válaszokat!
2020. júl. 20. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a tesóddal beszéld meg hogy ő is csináljon valamit. Panellakás nem lehet olyan nagy hogy 2 óra alatt 2 ember ne tudná ragyogóra suvickolni.

Te mosogatsz ő porszívózik. Ha szólnak hogy miért nincs megcsinálva, mondjad hogy a te dolgod el van végezve, a húgod meg csak gépezett és ennyit igazán megcsinálhatott volna.

2020. júl. 20. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Kérd meg a húgodat, hogy segítsen neked. Nemsokára felnőtt ember és egy porszívó nem volt a kezébe? Te ganézod a szobáját is...?
2020. júl. 20. 22:52
 7/9 A kérdező kommentje:
sajnos ő így lett nevelve...
2020. júl. 20. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet magától eszébe se jut. Szóval egy próbát megerne H mondod h itt az ido "melyiket valasztod" klotyot vagy a konyhát stb

Vagy írj egy papírt ahol írjatok heti felbontásban h ki a soros,de amikor nem laktal ott lehet ő takarított:D mivel ráérsz és nem fizetsz szerintem ez jó gesztus ha takaritasz majd ha elkoltozol te lehetsz "a bezzeg a novered milyen igenyes" stb

2020. júl. 21. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:
46%

Szia.

Nem bántásbol,de eltartanak téged az a minimum,hogy kitakaritasz ,ennyi.

A tesodra még lehet mondani,hogy tanul,de te nem tanulsz ráadásul eltartanak akkor meg egyértelmű hogy az a minimum ha takaritasz.

2020. júl. 21. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!