Mit csináljak? Mindig nekem kell takarítanom a családom után.
Főleg a szüleimmel van baj, nagyon rendetlenek... alapból cipőben mászkálnak a lakásban (az én szobámban meg a fürdőben is), mindent mindenhol elhagynak, de úgy hogy pl a kerti kisgereblét a nappaliban... Takarítani nem akarnak, a konyhapulton és a földön áll a kosz, amit ugye tök jól széthordanak a szobákba a cipőjükkel.
Mit csináljak velük? Rá lehetne valahogy venni őket a tisztaságra? Vagy hogy legalább az én szobám + a fürdő hadd legyen tiszta?
A szobámon nincs zár, egyszer raktam fel egy riglit (vagy minek nevezik azt a kallantyús "zárat"), szüleim azt mondták, ez még oké, nem beszéltünk még erről, mert azt hitték nyilvánvaló, de még egyszer meg ne próbáljam őket kizárni a saját házuk egy részéből...
Az én részemet se tudom tisztán tartani tőlük... felőlem a hálószobájukban ülhetnek 10 centi koszon, de nekem miért kell ezt elviselni? :(
Ezt hogy érted? Most írtam ki erről először kérdést, miután tegnap este is végigmászkáltak a szobámon kinti cipőben.
Hát...ezt lefotózni tovább tartott, mint összehúzni :)
Mindenesetre két dolgot lehet leszűrni az egészből. Az egyik, hogy nem szereted a rumlit, a másik meg hogy nem vagy még felkészülve a gyerekvállalásra :D
Bocs, de ami a képeken van, azt max. egy perc összesöpörni, ezt nem nevezném extra kosznak.
De ha nem tetszik, akkor elköltözöl és a saját lakásodban olyan rendet tartasz, ami neked megfelel.
A szüleidnek meg böven jogukban áll az ö lakásukat úgy tartani, ami nekik tetszik és ezek szerint inkább veled van gond, nem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!