Mit csináljak? Mindig nekem kell takarítanom a családom után.
Főleg a szüleimmel van baj, nagyon rendetlenek... alapból cipőben mászkálnak a lakásban (az én szobámban meg a fürdőben is), mindent mindenhol elhagynak, de úgy hogy pl a kerti kisgereblét a nappaliban... Takarítani nem akarnak, a konyhapulton és a földön áll a kosz, amit ugye tök jól széthordanak a szobákba a cipőjükkel.
Mit csináljak velük? Rá lehetne valahogy venni őket a tisztaságra? Vagy hogy legalább az én szobám + a fürdő hadd legyen tiszta?
Nyilván utána összesöpörtem, konkrétan a fő kérdésben is írom, hogy én takarítok.
A telefon típusa meg hogy jön ide?
Áh..tesóm még otthon lakik ő járkál folyamatosan cipőben, de sáros időben is, mindenhová, aztán anyum beletörődött és már szinte soha nem mos fel, mert fáradt meg minek, ha a barom összejár mindent. A konyhapult dettó, tesó mindent kint hagy, leszarja.
Tehát, ha hazamegyek egy hétvégére, azzal kezdem, hogy felporszívózom, felmosok, mert konkrétan fekete lesz a zoknim talpa és ugyanígy áll a sok szar a padlón, szőnyegen.
A pultról nem pakolok el helyette.
Nem fog rájuk semmi hatni én azt csinálom még, hogy vettem az ikeában ilyen olcsóbb papucsot, azt hordom a szobámon kívül, a szobámba meg leveszem így nem viszem be a koszt. Mondjuk én már nem lakom otthon, ennyire nem érint a probléma. Tehát: lakáspapucs, amit a szobádon kívül hordasz. A szobádban meg pakolj úgy, hogy ne tudjanak bemenni. :/
Ez meg mióta az eszemet tudom, nem zavarja őket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!