Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?
Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.
De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.
Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .
Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.
Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.
Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.
Errol nem en tehetek. Szorongo ember voltam de mara gyogyitas helyett kinottem belole.mar nem szorongok,viszont tanulni kell, mert semmivel nem kapok munkat, nunkat csak olyannal kapok amihez ertek.
Ertsd: vagyonorkent dolgoztam januarban,rendor majdnem megbuntetett mert nem volt papirom hozza.
Az nem igaz, hogy nem vesznek fol sehova dolgozni. Nem tudom hol laksz, de ha Bp vagy kozeleben, akkor rengeteg munka van: eladoi allasok uton utfelen, takaritoiak, rakodo, arufeltolto, gyorsettermi stb. Raadasul itt a nyar...lesz rengeteg idenymunka.
De egyetemistakent jelentkezz be diakmunkara, azt is lehet hetvegen, ejjel, heti par alkalommal vegezni es ott vannak hostes, szorolaposzto, adminisztratori allasok. Apad is elegedett lesz, tanulsz is mellette.
Ha minden kotel szakad az egyetem koleszaba kerulj be es akkor nem leszel szem elott plusz szerezz olyan osztondijat, hogy ne kelljen tthonrol kerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!