Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?
Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.
De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.
Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .
Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.
Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.
Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.
8 altalanossal? Gyari munka, rakodo, pakolo, host,hostess, talan,
Hoston kivul mindegyiket
Csinaltam.
Konyhai mosogato. Szep
Karrier
Mindenki ingyenelo aki elmult 18 eves es szuleik nyakan el amig nem vegez a sulival?
Akkor minden technikus vagy, egyetemista tanulo ingyenelo mert nm alltak a,sajat labukra 18-20 evesen.
Nem kérdező, a legtöbb egyetemistának 26 éves korára már legalább egy de inkább két diplomája van, mert nem sajnáltatták magukat 5 évig és tartatták el magukat a semmiért.
Ráadásul a legtöbb egyetemista dolgozik egyetem mellett. Én is dolgoztam, egy hónapban ösztöndíjjal és munkabérrel megkerestem havi 120-140 ezret, úgy hogy nem csúsztam, végig jó tanuló voltam, és a munkába se szakadtam bele.
A pofámról leégett volna a bőr ha 5 évig a semmire tartatom el magam, mert lusta vagyok a kvalifikáltságomnak megfelelő munkát végezni. Nem a szüleid tehetnek róla hogy te életképtelen vagy
5 evbol 1 evig dolgoztam, 1 evig alkalmi munkakat kerestem es dolgoztam, fel evig jartam esti tagozatos okjra, akkor az volt nappali helyett 0 oktatassal.
Igy alakult, ha jol sikerult volna erettsegim akkor azota meglenne a diplomam.
Jo 20 evesen tanulnak,en meg 26 evesem es akkor mi van? 6 ev mit szamit ilyen korban? Orvosin pl 28 evesen vegeznek.
Attol hogy krsobb kezdtem el, meg nem hagyhatom abba,azert hogy eletem vegeiig sorok kozott dolgozzak havi 120 ezerert. Ertitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!