Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert akarja a csaladom hogy...

Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?

Figyelt kérdés

Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.

De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.

Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .

Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.

Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.

Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.

2018. máj. 11. 18:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/206 A kérdező kommentje:

Az elmult 6 evben tobbszor probalgattam allast nezni,gyarba felvettek, eladonak nem,,masnak sem. De gyari munkan kivul semmi nem jott ossze. Gyarban 12 oran keresztul ugyanaz a munkafolyamat, megallas nelkul nem mindenki birja.

Aztan itthon kartyaztam,sakkoztam, gepeztem,aludtam tvztem,setaltam,edzettem,telt az 5 es fel ev.

2018. máj. 11. 19:17
 12/206 anonim ***** válasza:
82%
Csodálom, hogy nem hajítottak még ki otthonról.
2018. máj. 11. 19:18
 13/206 A kérdező kommentje:
Nem tehetik meg. Mert tanulok,es amig itthon voltam sem kertem toluk penzt,nekik sincs.
2018. máj. 11. 19:20
 14/206 anonim ***** válasza:
87%
Barátnőm 8 általánossal nyomdában dolgozik és jól keres. Nekem csak érettségim és nyomdai szakmám van, mégis dolgozom. Ne gyere azzal, hogy akinek nincs diplomája az nem kap melót. Egy ingyenélő mihaszna vagy. Jól teszik a szüleid, hogy elzavarnak dolgozni.
2018. máj. 11. 19:21
 15/206 anonim ***** válasza:
93%
De megtehetik. Gondolom ezért tanulsz,jó terv. Ha nem kértél pénzt,akkor mibol élsz könyörgöm?
2018. máj. 11. 19:21
 16/206 A kérdező kommentje:
Itthon gubbasztas az miota elet? Nyaralni sem voltam, utazni sem, szuleim voltak,nem sajnaltam toluk. Viszont az hogy itt lakok,de elkezdtem tanulni,hogy kesobb ne itt tartsak ahol most.
2018. máj. 11. 19:23
 17/206 anonim ***** válasza:
84%
Simán megtehetik. Az, hogy tanulsz, semmit nem nyom a latban.
2018. máj. 11. 19:23
 18/206 A kérdező kommentje:
Jogilag megtehetik,de erkolcsileg nem.
2018. máj. 11. 19:25
 19/206 anonim ***** válasza:
85%

Akik lehùztak nem tudom milyen világban élnek, ha ùgy látja valaki hogy normális amit a kérdező ir ott nagy gond van.

Csak egy jò tanács, multiknál én sem birtam szar az biztos. Viszont pròbálj ki egy fröccsüzemet! Arany életünk van szabadon maszkálunk nagyrészt a gèpek között beszèlgetünk bandázunk a dohányzòban. A munka el van látva mindenkinek jò. Ha ügyes vagy feljebb is léphetsz. De persze ez csak egy vélemèny aki nem akar dolgozni ùgy sem fog.

2018. máj. 11. 19:26
 20/206 anonim ***** válasza:
73%

Jézusom:D

Elsüllyednék szégyenemben, ha ilyen naplopó gyerekem lenne...

Milyen egyetem ez, hogy közel 10 év kellett, hogy felvegyenek?!

2018. máj. 11. 19:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!