Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert akarja a csaladom hogy...

Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?

Figyelt kérdés

Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.

De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.

Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .

Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.

Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.

Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.

2018. máj. 11. 18:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/206 A kérdező kommentje:

Felnottoktatas csak esti, 25 eves korig nappalin 25-eves kor utan estin.

Estin nincs semmi oktatas,se gyakorlat se semmi.

Nappalin van es az sokkal gyakorlat orinteltabb mint az esti.

Estire jarhatnak 70 evesen is ami mindent elmond.

Ott nem a gyakorlatra mennek hanem a gyorsasagra, nem kell dolgozatokat irni, nincsenek jegyek csak felevkozi szamonkeres, illetve ha nem tudsz sajat magad szerezni gyakorlari helyet akkor igy jartal.

Nappalin meg tanuloszerzodessel biztositanak a diakoknak.

2018. máj. 11. 22:43
 62/206 A kérdező kommentje:
Az első szakképesítés megszerzése korhatártól függetlenül mindenkinek ingyenes - akkor is, ha már van diplomátok. Ugyanakkor szeptember 1-jétől nappali rendszerű képzésre már csak 21 éves korotokig járhattok: korábban 22 év volt a korhatár. Tehát nappali tagozaton abban az évben kezdhettek utoljára tanévet, amelyben a 20. életéveteket töltitek be. Ugyanakkor, ha ez előtt kezditek el a tanfolyamot, nappalisként fejezhetitek be, ha nem kell évfolyamot ismételnetek, és nem szüneteltetitek a tanulmányaitokat. Ez volt 2013ban
2018. máj. 11. 22:48
 63/206 anonim ***** válasza:
88%
Estin csinálta barátnőm a mentőápolóit melette dolgozott elvégezte,képzeld volt dolgozat nem is,aaki nem oda valo volt kiszorták,azok persze szidták az oktatást,mint te is. Ő már azota dolgozik a szakmában. Te csak kifogást keresel,ennyi.
2018. máj. 11. 22:49
 64/206 A kérdező kommentje:

Ez meg 20€6ban

Igen, korhatár nélkül mindenki ingyen végezheti el az első két OKJ-s képzését, 25 éves korig nappali tagozaton is, utána estin, levelezőn vagy más formában. Az első szakképesítés megszerzése során nappali tagozatnál jár a diákigazolvány, a családi pótlék 20 éves korig, sőt hiányszakma választása esetén havi 10-30 ezer forintos ösztöndíj is.

2018. máj. 11. 22:49
 65/206 anonim ***** válasza:
17%

Ehenhalni lusta vagy haver

Lanyom 23 es 2 szakmaja van most egyetemre jar munka mellett

16 eves kora ota dolgozik iskola mellett

Sajat pici lakast vett arra gyujtott es sajat auto es jogsi ia megvan.

Lustasag abbol ered hogy szuleid eltartanak

En tuti kiraktalak volna ill kernen a rezsihez a hozzajarulast

2018. máj. 11. 23:28
 66/206 anonim ***** válasza:
17%
Én is azt érzem,h itt a szülők is hibásak..
2018. máj. 11. 23:31
 67/206 anonim ***** válasza:
80%

26 evesen en napi 10 orat dolgoztam.

Jogosan kuld apad dolgozni.

Munkat lehet talalni, csak akkor nem talalsz ha olyan vagy akinek megalszik a tej a szajaban.

2018. máj. 12. 00:56
 68/206 anonim ***** válasza:
86%
Ne hazudj, már vagy háromszor megkérdezted, csak más életkorral.szánalmas vagy.
2018. máj. 12. 06:28
 69/206 anonim ***** válasza:
68%
De, kérdeztél már, ott is pontosan! ugyanezt írtad, hogy nem tudsz 10 órát tanulni, és hogy a gyárba nem fogz mégegyszer visszamenni.
2018. máj. 12. 06:44
 70/206 A kérdező kommentje:

ANnk a valaszolonak uzenem akinek a lanya 23 eves:

Csak annyit szeretnek kerdezni,hogy figyelmesen elolvastad a kerdesemet. ?'nekem nincs szakmam, es nem a sajat lustasagombol, hanemde amikor szerettem tanulni 21 evesen hogy 23 evessn legyen szakmam nem volt meg ra a lehetosegem. Tehat ezaltal hogy a lanyodnak nyilvan volt, nekem nem volt,hegesztest estin nem inditottak soha.

Az hogy en most is szeretnek dolgozni,de mindenhez alapveto rlvaras a diploma v a szakkepzettseg,ezaltal tanulni kell ,amit nyilvan nem most jottem erre ra hanem 6 evvel ezelott.

Kepzeld csak en is dolgoztam 15 evesen, meg 16, ikeaban, tescoban, praktikerbe egeszen erettsegi megszerzeseeig dolgoztam.

Lanyod ket szakmaval meg egyetemrw jar?

Akkor engem miert szoltok le 25 evesen hogy egyetemre jarok erettsegivel.?

2018. máj. 12. 07:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!