Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?
Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.
De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.
Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .
Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.
Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.
Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.
Utolso: tanulok,nem megyek ki sehova, egyetemen,nehez az anyag de megcsinalom , viszont ezalatt a 2-ev alatt nem szeretnek dolgozni, mert felesleges ,normalis munkakat nem kapok, a masik ami fontos reggel 8tol akar estig is vannak oraim,
Tehat ezert sem tudok, csak hetvegen egy napot,de az szuéeimnek meg nem eleg.
Utolso: tanulok,nem megyek ki sehova, egyetemen,
Te nem egyetemen tanulsz hanem FOSZK-on. Leírhatatlan a különbség, ne álltasd magad azzal hogy te egyetemen tanulsz. Nem neked okj végzettséged lesz.
Akkor sorra bár ez már senkire nem tartozik rá, de azért leirom:
26 évesen ,miből élsz,ki fizeti a sulit,a kaját a közlekedést.szorakozást,ruhákat,konyveket,mosdo szereket,stb?
Erre a kérdésre válaszolva.
Sulit? Kamatmentes Diákhitel 2 ezért sem hagyhatom abba az egyetemet.
Közlekedést : havi 3990 diákbérlet, vagy én szoktam, vagy az apám.
Könyvek nincsenek nekem, könyvtár van, onnan szoktam kihozni ami kell.
Mosdo szereket, szintén apám, ahogy ruhákat is.
És mielőtt megkérdezitek nem, ők se keresnek sokat havi 250 ezer körül összesen anyámmal együtt Pesten.
Régen se kerestek többet vagy kevesebbet, . Azért sem tartottam soha sehol. Mert ha pl. 18 évesen nem kellett volna dolgoznom, sikerült volna az érettségi betegség nélkül, és nem halasztok több éveket a semmire.
Van egy mondat Sok fiatalnak már van alapja, ez lehet zsebpénz megtakarítás, lehet, szülöi örökség, szülői segitség, akármi amire már csak építkezni kell.
Nekem viszont mai napig nincs alap, és elöszőr az alapot kell megteremtenem aztán épitkeznem rá. És jelenleg egyszerre csinálnám a kettőt de ez nagyon nagyon nehéz. És még mindig nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!