Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert akarja a csaladom hogy...

Miert akarja a csaladom hogy dolgozzok?

Figyelt kérdés

Apamrol van szo, meg anyamrol, nincs vegzettsegem 26-vagyok jelenleg minden erofeszitesem azon van hpgy vegezzek az egyetemen, iden vettek fel, nagy nehezen.

De jol tanulok,viszont apamnak az nem eleg.

Erettswgivel regebben probaltam munkakat keresni, semmi nem jott ossze, gyarba meg vissza nem megyek,ami van ott az embertelen .

Epp ezert tanulok,hogy legyn egy szakvegzettsegem 2 even belul.

Viszont napi 10 orat tanulok,mert nem halaszthatok,igy is elkestem.

Apam meg veszekszik velem allandoan hpgy dolgozzak,keressek penzt,nem erti meg hpgy ugysem fogok talalni, meg az egyetem lekot. Oke 26 vagyok, de nem erzem magam annyinak ,mivel 5 es fel evet begubozva eltem a kis szobamban. Nem csajaoztam, nem baratkoztam,nem haverkodtam,nem ismerkedtem.

2018. máj. 11. 18:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/206 A kérdező kommentje:

Bandazni dohanyozni ez mindent elmond.

En nem dohanyoztam soha. Es nem azt mondtaü hogy soha nem akarok dolgozni, hanem azt hogy szeretnem megszerezni a kepzettsegemet es utana azzal elhelyezkedni.

Jobb mint bandazasok kollegak kozott dolgozni, akik valojabam nem dolgoznak csak bejarnak a munkahelyre, es szidjak a kormanyt a sor melett,hogy milyen sz..ez meg az, aztan kimennek egy orara cigiszunetre.

2018. máj. 11. 19:34
 22/206 anonim ***** válasza:
84%

Drága, ha téged ennyi idő után vettek fel, az egyetem elvégzése sem 3-4 év lesz...

Vagy majd az állásinterjókon mit mondasz, mit csináltál éveken át? Vártad a postást?

2018. máj. 11. 19:37
 23/206 A kérdező kommentje:
Mert nem lett jo az erettsegim anno, influenzasan mentem be. Ujraerettsegizni 30 ezer ft/ tantargy. Az egyik budapesti foiskola hirdetett olyan kepzest ahova nem a pontok szamitanak, onkoltseges szakra amit diakhitel 2-toréesztek. Felsooktatasi szakkepzes, 2 eves.
2018. máj. 11. 19:40
 24/206 anonim ***** válasza:
84%

A helyedben nem merném leszòlbi magunkat hogy otthon vered a farkad a semmire 26 évesen :)

Mint mondtam a munka el van látva ezt látja a főnökség is igy nem piszkálnak minket ha beszélgetünk közben. Te szerencsétlen ezzel abban akartam segiteni hogy pròbálj meg ilyen helyet keresni!de tudod mit? Remélem örökre ilyen nyomorék maradsz ilyen hozzá állással! Én köszi inkább élvezem ezt a szörnyű link életet, a saját házunkban a hitelmentes autònkkal nyaralásokkal :) de hát " érettségivel nem lehet kezdeni semmit" ez tényleg semmi 🤣😂

2018. máj. 11. 19:41
 25/206 anonim ***** válasza:
77%

Ha alig vettek fel egyetemre,akkor lesz az több is,mint 3-4 év..és akkor még tapasztalatlan,gyakorlatlan újoncként megint csak ott fogsz tartani,hogy idő lesz,mire el tudsz helyezkedni.

Szóval a mostani kilátások szerint,még legalább 5 évig fogsz élősködni a szüleiden.

Aztán 30-on túl,meg írhatod ki a "miért nem kellek a nőknek,ha nincs állásom" című kérdéseket..

Jól elcseszted.

Vagy keresel munkát a tanulás mellett vagy hagyod a fenébe az egyetemet.

2018. máj. 11. 19:46
 26/206 anonim ***** válasza:
82%
Én munkáltatóként irok,van egy tipus akit én speciel ha meglátok állás interjunk,meg sem kell szólalni,elhajtom,mert tudom h vele is csak egyel többen leszünk.. Az ember látja h ki az aki dolgozni akar,ki az aki full negativ, és a hogyan nem lehet vmit mgcsinálni sugárzik róla. Stb- stb. Az h valakit ennyi ideig sehová nem vesznek fel,és még az egyetemmel kínlódik, ott sajnos magában kéne elsődlegesen keresni az okot.
2018. máj. 11. 19:48
 27/206 A kérdező kommentje:

Ahol eddig en dolgoztam en voltam az aki nem volt naplopo a munkamat jol vegeztem csak eppen a ceg keveset fizetett mit amennyit kelett volna. 400ft oraber 2015ben.

Nem a munkabirasommal meg a szorgalmammal van problema,nem tartok cigiszunetet,szamomra a 8 ora az 8 ora, xsak lehetoseget nem kapok es azert ez jelentos kulonbseg.azert utasitanak el, mert eladonak felveszik az okj vegzett embert. Peldaul. Mert neki van papirja,es tok mindegy hogyan dolgozik, alkalmazzak, vagy a protekcios emberkeket.

2018. máj. 11. 19:54
 28/206 A kérdező kommentje:

Ha lenne papirom felvennenek, ezert tanulok.

De ha hagyom a tanulast,mwgint csak otthoni lebecolassal fogom tolteni a napomat, a nagy semmin.

2018. máj. 11. 19:57
 29/206 anonim ***** válasza:
65%
Hagyjuk,ugyan abban a gödörben tiprodunk,aki akar dolgozni felveszik 8 általánossal is,igaz nem vezető beosztásba. Nem akarsz dologozni ez minden kommentedből süt ahogy háritasz h épp miért nem vettek fel ide ida.. Fordulj szakemberhez,hátha feltárja a gátakat,mert mrgrekedtél és körbe körbe jársz,
2018. máj. 11. 19:58
 30/206 A kérdező kommentje:

Mondjal. 8 ,altalanossal vegezheto munkakat. Gyaron kivul.

N

2018. máj. 11. 20:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!