Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintettek ez milyen gyerek?...

Szerintettek ez milyen gyerek? 24-éves az annya szív beteg, nagyon beteg! Amíóta él a 24-éves fia az óta nem segitet neki takarítani! Ha valamire meg kéri az annya akkor, az a válasz majd később most alszok, majd később most szarok, mindig van valami

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka igy nevelte
2014. szept. 21. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Neveles kerdese,es ha az anyja igy nevelte,akkor ö tehet rola.
2014. szept. 21. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:

ja és , ha én meg kérem valamire! Soha nem csinálja meg! semmit az lég adta világon semmit!! tudd hajat vágni!

és az öcsémnek nagy volt a haja úgy, hagyta neki egy hétig nem vágta le azt mondta. nem! pffff ez mi????? saját öcsének nem vágja l e? és el kellet vinni fodrászhoz!!!

és én meg, már nem nézzem bátyámnak!!!

az Ilyen ember nem, ember!! nem testvér, az iylen ember!:

Aki a saját anyánnak aki, szív beteg! egyszer, egyszer az életbe meg csinálta volna qa szobáját, vagy segítetvolna valamibe neki egyből!!!

vagy nekem , meg a két öcsémnek!

vélenményeket kérek! de szerintem nagy mértékbe, igazam van!

2014. szept. 21. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"vélenményeket kérek! de szerintem nagy mértékbe, igazam van!"

Bizony am! Hat mi az, hogy nem vagja le a hajadat??? :D :D :D :D :D

2014. szept. 21. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, de próbálj már meg rendesen írni, mert vagy 4x el kell olvasni, mire rájövök, hogy mit akartál írni...
2014. szept. 21. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Mielőtt mások viselkedését bírálod, kérlek nézz körül a magad portáján. Ne haragudj, de szégyen, hogy Európában a XXI. században egy ember képtelen a saját anyanyelvén legalább nagyjából helyesen írni, és értelmesen, összeszedetten, intelligensen kifejezni magát.

2. Ha egy gyerek nem segíti a beteg édesanyját, az nagyon szomorú, de a problémának a GYIK-en való megjelentetése ezen nem fog segíteni. El kellene dönteni, hogy a problémát szeretnéd megoldani, vagy csak hőbörögni akarsz.

2014. szept. 21. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Úristen.. ez a helyesírás... vérzik a szemem. Azt hiszem anyátok arra sem tanított meg, hogy hogy kell írni. Ebből is látszik, hogy a neveléssel volt a gond.. Kérlek, soha ne írj többet sehová! SOHA! Csak a magyarokat járatod le.

Jah és ANYJA, nem annya....

2014. szept. 21. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:
2014. szept. 21. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem érted? ÍGY NEVELTE AZ ANYJA. NEKI EZ ÍGY TERMÉSZETES.
2014. szept. 21. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Jézusom, nyugtass meg kérlek, hogy diszlexiás vagy!
2014. szept. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!