Mit tegyek, én NAGYON szeretnék egy kistestvért, de a szüleim nem akarnak, mert félnek, hogy túl idősek és beteg lesz a gyerek?!
Én is éreztem így, amikor ennyi idős voltam (két nagyobb testvérem van, szóval harmadik gyerek vagyok). Gondolj abba bele, hogy a szüleid valószínűleg már nem szeretnének gyereket és a te kistesó utáni vágyad is átmeneti, hiszen lassan jön a kamaszkor és kifele tekintesz majd otthonról. Kistesód akkor lenne 3-4éves, akkor is szívesen jönnél-mennél vele (oviba, játszótérre), amikor 14-15évesen más dolgok (és nagyobb szabadság) érdekelne? Ráadásul egy gyerek nem kiskutya, akit pórázon lehet vezetni és jutalomfalatkát adni. Nagy felelősség a szüleidnek, nem pedig Neked így ez az ő döntésük.
Ha később is nagyon szereted a gyerekeket, vállalsz majd sajátot vagy olyan szakmát válassz, ahol gyerekekkel lehet foglalkozni (pl. óvodapedagógus).
Esetleg unokatestvért nem tudnál nagyobb eséllyel "csináltatni"?:)
Vagy a közelben, szomszédban nincsenek kisgyerekek, akikkel együtt tudod tölteni az időt?
de cuki ez inkáb fordítva szokott lenni
ezt nem tudod ráerőltetni a szüleidre
esetleg a környezetedben nincs kisebb baba vagy gyerek akivel foglalkozhatnál?
Hmmm
Aztán ha anyád hallgatna rád, és mégis szülne egy kistesót akkor meg azért írnál kérdést, hogy milyenek a szüleid, hogy te itt vagy 16 évesen, nem mehetsz át a barátodhoz aludni, mert vigyáznod kell a 4 éves öcsédre aki egy igazi kisördög..
Szerintem ne erőltesd a tesó témát. Úgyse lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!