Tegyük fel, hogy anyukátok beteg és nem engedik, hogy meglátogassátok. Megtudnátok, hogy meghalt, mit tennétek?
Ki nem engedi? :o Ilyet még nem hallottam...
Nem tudom, mennyire igaz a történet, picit hihetetlen számomra. Családban a következő történt: egyik gyerek még vagy 10 évvel korábban összeveszett a szülőkkel. Az anyjával az apa temetésén találkozott utoljára, pár évre rá az anya is beteg lett. A gyerek sosem ápolta, végig a nővére tett meg mindent: mosdatta, orvoshoz vitte éveken át az anyát, a végén pelenkázta is. Az anya temetésére a kisebbik testvér nem ment el, állítólag azért, mert nem tudta, hogy az anya meghalt, és erről a nővére tehet... Azt tudni kell, hogy 3000 fős településről van szó, a szóban forgó testvér az anyától 4 háznyira lakott, minden reggel előtte ment el munkába menet, de be se nézett, mi lehet vele. A halálhíréről is biztosan tudott, hiszen a munkahelyén kizárt, hogy nem hallott a munkatársakról róla, kicsi a község, a pletyka gyorsan terjed.
Remélem, a ti esetetek nem ilyen, de ha nem tudod a részleteket, ne ítélkezz, mert nagyon meredek dolgokat tud az élet produkálni. :(
2# Ez nem kamu történet, csak nem akartam részletesebben leírni a sztorit nehogy valaki magára ismerjen a történetben.
Az illető testvérei és az apja nem engedte, hogy lássa az anyját.
Édesanyám beteg volt, kórházban, és senki nem akarta, hogy lássam. Pont aznap vittek volna be (másfél-két hónap után), mikor reggel meghalt...
Sírtam, és máig kettős érzéseim vannak (pedig idén 11 éve):
Egyrészt sajnálom, hogy nem beszélhettem vele, nem láthattam őt, másfelől viszont így nem a gyenge, ezernyi csővel összekötött anya képe van bennem, hanem, mikor még itthon volt, többé-kevésbé egészségesen.
Nem engednek be-van rendőrség,aki segit beengedni hozzá.
Ha nem segitenek,pár tizezresért vannak nagydarab emberek az ismerősök között,ők biztosan megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!