Ti mit tennétek ebben az élethelyzetben, ha kiderülne, hogy halálos beteg a fiatok?
Adott egy középkorú édesanya és a 25 éves fia, akik már azóta nem tarták a kapcsolatot, amióta a fiú 18 lett. Kölcsönösen nem is akarnak hallani egymásról, előzmények lényegtelenek. Az a "poén",hogy az anya jónevű, okos kutatóorvos, elismert eredményekkel, de szégyenli a fiát, aki egy "futó" kalandból született neki. Azóta van férje, kiegyensúlyozott házassága, gyereke csak "az" az egy, aki gyakorlatilag számára már nincs is...
Ekkor egy nap az édesanya váralanul megtudja, hogy a fia halálos beteg. Nem tőle tudja meg.
Mit tennétek a helyében? (Nem fenálló eset, csak 1 kérdés).
Köszi a válaszokat, csak érdekelt...
Második, te meg nem értem, h mire akarsz kilyukadni. Csak feltettem 1 kérdést, ha valós is lenne, nem tök mindegy, ki kicsoda ebbben a történetben?
Második, illetve harmadik vagyok
Mindegy, de mivel ez egy anonim oldal, legalább önmagaddal légy őszinte,így önmagadnak hazudsz! Nem bántani akarlak,de nézz szembe a problémáiddal!
Légyszíves ne gyertek többet ezzel, mert SENKI nem vagyok ebben a sztoriban. Sem az anyuka, sem pedig a fia.
Egyébként ismerős ez ebben a kategóriában, egyszer 1 barátnőmmel kapcsolatban kérdeztem itt, azt is rám akarták kenni, h ne hazudozzá' má' magadnak, mikor SENKI nem voltam a sztoriban..
Egyébként szerintetek egy kutatóorvos gyakorikérdésezik szenteste? Hogyne, dolgozik... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!