Ez normális vagy már a beteg kategóriába tartozik?
Nem beteg, ha csak úgy eljátszottátok és nem is értettétek, hogy mi az. Mi is volt, hogy a barátnőimmel a barbie babáinkat egymásra raktuk, hogy szeretgessék egymást :D
Persze semmi fogalmunk nem volt a szexről.
Gyerekektől nem beteges, mert sok mindent utánozni akarnak amit a felnőttek csinálnak, ez természetes. A szülők dolga felügyelni, illetve megszabni a határokat.
{Sajnos én olyat is hallottam, amikor két kicsi gyerek (5 éves) ruha nélkül próbálta ugyan ezt és sokkal durvábban, ha érted mire gondolok. Na az, az gáz, mert maradandó sérülést is okozhatnak a másikban. Nos ez vitathatatlanul a felnőttek felelőssége, mert azt sem magától találta ki a gyerek az biztos.}
Minden esetre amit írsz abban még nagyon vészeset nem látok. Nálunk az oviban volt egy ilyen csókolózási hullám. Persze fogalmunk sem volt, hogy hogyan kell, de ugye azt bárhol láthattuk, aztán próbáltuk utánozni ilyen béna szájra puszikkal. Ilyen élményei szerintem mindenkinek vannak. Ezért nem kell pszichológushoz járni, bár ők biztosan szívesen elhitetnék, hogy ez nem normális. Végül is bővülne az ügyfélkör.
A gyereket nem lehet elszigetelni a világtól, hanem meg kel tanítani neki, hogy meddig mehet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!