Szerintetek mi lenne normális ebben az esetben? Anyós beteg.
Műteni kellett,de már jól van,hazaengedik ma,de még nem dolgozhat 3 hónapig,mert nem ülhet 8 órát a gép mögött.
Mi 15 km-re élünk tőle,jártunk hozzá minden nap a kórházba,és a házába is a kutyához.
Most kitalálta,hogy a férjem költözzön hozzá vissza,merthogy őt ápolni kell.Párom kapásból nemet mondott,azóta anyós sms-ekkel bombázza,hogy akkor hagyjuk megdögleni,stb.
Hozzáteszem,munka után fogunk hozzá menni,én megfőzök neki is,és amit kell megcsinálunk,de nem lesz 24 órás felügyelete,viszont a szomszéd néni bármikor ugrasztható lesz,már beszéltünk vele.
Beszéltünk az orvossal is,aki azt tanácsolta,hogy a megerősödés érdekében fokozatosan hagyjuk rá a házimunkát,mert anélkül mivel erősödne meg,ápolásra végképp nem szorul.
Anyós mégis erősködik.
Vélemény?
Szerintem jól döntöttetek.
Ha hazamenne a férjed, gondolom ott is dolgozna nap közben, tehát nem lenne sokkal többet a mamával. Ti mentek hozzá sokat, szóval egy szava se lehet.
Én ilyen esetben kapásból felajánlottam volna /persze ha van + szoba a házban/, hogy egy hétre, amíg nem lesz teljesen gyógyult, költözzön Ő hozzánk.
Ha nem hát nem, akkor marad szomszéd néni. Azért így nem utasítottam volna vissza. Lehet, hogy csak egy kis törődésre vágyik, mert ha jól veszem ki a szavaidból, egyedül él.
Hozzáteszem látszik, hogy sokat tesztek érte.
Mi a betegsége? Biztosan fél, hogy egyedül lesz, miután a kórházból hazament?
Nem tudnátok magatokhoz vinni 1-2 hétre? Egyébként abban sincs semmi rossz, ha a férjed vagy te 1-2 hétre hozzá költöztök. Csak 15 km, és úgyis minden nap találkoztok. Azután, ha már látjátok, hogy tud egyedül is gondoskodni magáról, nincs rosszul éjszaka, minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Nálunk nincs is elég hely,de ha lenne sem jönne,negyediken lakunk,lift nincs.
Nem lesz rosszul éjjel,nem beteg,méhét kellett kivenni,megelőzésképp.Csak egy ideig nehezebben mozog,ennyi.
1-2 hetet nincs értelme nála lakni,mert abból csak az lenne,hogy ha ennyit kibirtunk,akkor kibirunk fél évet vagy örökre is.Vagyis inkább csak a férjem,én elég ha főzök és elküldöm.Ismerem már.
Nincs aki odaköltözne,párom nővérééknek 2 hónapos kisbabájuk van,így tőlük nem elvárható,anyós testvére nem tudna onnan bejárni dolgozni.Többi rokon messze él.
Szerencsére segitségre nem szorul olyan szempontból hogy felülni,fürdeni,stb,nem vágták,megoldották lentről.
Csak nem szeret egyedül lenni.
Bár az utóbbi 20 évben már kereshetett volna társat, a férje 20 éve hagyta el,nem számithatott arra hogy párom örökké vele fog élni.
Ebben én semmi rosszat nem látok. Csak kibírod, hogy pár napig ott van, az ő gyereke, neked ilyen esetben hogy esne ha a gyereked nemet mondana?
Ha a te anyád lenne beteg te sem mennél hozzá, hanem áthívnád neki a szomszédot? Kétlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!