Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen? Nyíltan kérdezzek...

Miért ilyen? Nyíltan kérdezzek rá? Vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy férjem tesója egyjártalán nem foglalkozik a gyerekünkkel. Egy városba lakunk, de sose jön hozzá, néha talalkozunk akkor is a nagyszülőknél és ennyi. Régebben még pár éve összejártunk velük, de mostmár semmi érdeklődést nem mutat felénk. A babám 9 hónapos.
2021. szept. 15. 20:21
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Eddig összejártatok, és most hirtelen, mintha elvágták volna? Ti rendszeresen keresitek őt, hogy mi van vele, ő viszont nem keres titeket?

Ha a válasz igen, akkor van valami gondja. Ha ezek közül egyik se fordul elő, akkor viszont miért kellene neki a gyereketek látogatni, meg érdeklődni utána?

2021. szept. 16. 11:10
 42/55 A kérdező kommentje:
Igen összejártunk eddig tobbnyire bar miota uj parja van nem annyira mint elotte. Igy viszont en sem keresem
2021. szept. 16. 11:29
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem keresed, nem hívod meg, miért várod el, hogy ott legyen?
2021. szept. 16. 11:46
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
39-es, teljesen igazad van, pont ez jutott eszembe nekem is, a tegnapi esküvős kérdésre való válaszokat olvasva. (Ott keresztre feszítették a menyasszonyt, mert nem akarja a testvére 3 gyerekének a bömbölését hallgatni az esküvőjén, most meg kb. ki a szart érdekel a gyereked c. fejezet van.
2021. szept. 16. 14:33
 45/55 anonim ***** válasza:
90%
De amúgy a gyk-n mindig a kérdezőt kell szidni, szóval nem új ez.
2021. szept. 16. 14:34
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Tesz_Szi!

Nem, senki nem írt iylet a másik kérdésnél. Ott is érthetőén el lett mondva, hogy nem mindenki gyermekbarát. A konkrét problémát a kérdező okozta saját magának azzal, hogy azt mondta, hagyják otthon a gyerekeket, hoyg még tudja hívni a kereszt szüleit.

2021. szept. 16. 15:06
 47/55 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, én anyaként is megértem a sógornődet. Sosem érdekeltek a kisbabák, nem tudtam velük mit kezdeni, és anyákkal sem tudtam mit beszélgetni, mert elég beszűkült a világuk többnyire. Nem szívesen voltam kisgyerekesek közelében. Aztán lett sajátom, akit imádtam első perctől, babaként is, és most, nagylányként is. De továbbra sem tudok mit kezdeni idegen babákkal, nem változtam semmit. Taszítanak, idegenkedem tőlük és a tipikus "anyukáktól" is. Mondjuk ezért nem tudtam soha játszótéren barátkozni más anyákkal stb. Nekem az, hogy mindkettőnknek van gyereke, nem közös alap a barátságra és nem igazán érdekel a más gyereke, cserébe az enyémet sem tukmálom másra.
2021. szept. 16. 16:14
 48/55 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszookat, talan tulsagosan is csak magamra figyeltem ebben a dologban, es nem vettem figyelmebe mas erzeseit ezzel kapcsolatban.
2021. szept. 16. 19:09
 49/55 anonim ***** válasza:
17%
A sogornőd faszijára fáj a fogad?
2021. szept. 16. 21:52
 50/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolso nem faj a fogam senkire nagyon, jol megyvagyunk a ferjemmel szerencsere
2021. szept. 16. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!