Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérdezzem meg a szüleim...

Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől? Bővebben lent↓

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném már, hogy idejöjjenek a barátaim, de a szüleim valamiért nem engedik.

Pár hónapja megkérdeztem, és leb@sztak, hogy minek kell idehívni minden suttyót, ezért félek megkérdezni.

Hozzátenném, hogy nem suttyók, az összes barátom, akiket magamhoz akartam hívni, mind jó tanulók(1-5), én is harmadik tanuló vagyok.

2021. júl. 2. 22:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Attól, hogy valaki jó tanuló, még lehet suttyó.
2021. júl. 2. 22:51
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves vagy és mit jelent az hogy 1-5 tanulók? Az 1 és az 5 között azért rohadt nagy különbség van, bár a szüleim soha nem nézték egyik ismerősöm tanulmányi átlagát sem mivel attól még nem lesz valaki egy szar mert éppen nem 4-5ös tanuló. Egyébként miért akarod feltétlen hogy hozzátok menjetek? Most nyit minden, már védettségi sem kell a legtöbb helyre. Itt a nyár, a jó idő menjetek üljetek be valahova, szórakozzatok ha már a szüleid úgysem engedik hogy hozzátok menjetek. Télen megértem hogy jobb ha a -10 fokban nem kint vagytok és valakinél lenni kell de nyáron én mindig alig vártam hogy ne otthon legyek és menjünk már valahova.
2021. júl. 2. 22:51
 3/20 A kérdező kommentje:

Top 5 tanulók.

16 vagyok, nekem van védettségi igazolványom, az sem lenne döntő ok, csak kicsit szégyellem, hogy ők magukhoz hívnak, én meg nem hívom őket.

2021. júl. 2. 22:54
 4/20 A kérdező kommentje:
Oltott vagyok.
2021. júl. 2. 22:55
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ne add fel, és mondd el a szüleidnek is, hogy mennyire kellemetlen számodra az egyoldalú vendégeskedés.
2021. júl. 2. 23:13
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

Hol lennétek? Szobában, kertben? Mit csinálnátok? Hangos zene? Bográcsolás?

Sokan nem szeretik ha " átjáró házat csinálnak a privát szférákból"

Lehet inkább az a baja, hogy pihenne és biztos zajongnátok esetleg neki kéne + 5 főre venni enni meg inni. Lehet a gyerekeket a szülei alapján ítéli.

2021. júl. 3. 01:30
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom nem akarják, hogy szétkapjátok a házat.
2021. júl. 3. 01:53
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindenki szeret idegeneket kerülgetni az otthonában és a szüleidnek bizony ők idegének. Ők szoktak amúgy vendégéket hívni magukhoz?

Nekem anyukám volt ilyen szinten nagyon zárkózott, a faladon kívül sosem hívtunk vendégeket. Gyerekként zavart, hogy nem jönnek barátok, felnőttként megértem és én magam is ritkán hívok vendéget. A gyerekem hívhat, akit akar, de ő se sűrűn szokott hozzánk barátokat hívni.

2021. júl. 3. 06:39
 9/20 A kérdező kommentje:

Tegnap is voltak vendégek, ennek kapcsán jutott eszembe, hogy én miért nem hívhatom meg a barátaimat.

Kertben és szobában lennénk.

2021. júl. 3. 09:39
 10/20 anonim ***** válasza:
27%
Retardált emberekkel nem tudsz mit kezdeni
2021. júl. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!