Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől? Bővebben lent↓
Nagyon szeretném már, hogy idejöjjenek a barátaim, de a szüleim valamiért nem engedik.
Pár hónapja megkérdeztem, és leb@sztak, hogy minek kell idehívni minden suttyót, ezért félek megkérdezni.
Hozzátenném, hogy nem suttyók, az összes barátom, akiket magamhoz akartam hívni, mind jó tanulók(1-5), én is harmadik tanuló vagyok.
Top 5 tanulók.
16 vagyok, nekem van védettségi igazolványom, az sem lenne döntő ok, csak kicsit szégyellem, hogy ők magukhoz hívnak, én meg nem hívom őket.
Hol lennétek? Szobában, kertben? Mit csinálnátok? Hangos zene? Bográcsolás?
Sokan nem szeretik ha " átjáró házat csinálnak a privát szférákból"
Lehet inkább az a baja, hogy pihenne és biztos zajongnátok esetleg neki kéne + 5 főre venni enni meg inni. Lehet a gyerekeket a szülei alapján ítéli.
Nem mindenki szeret idegeneket kerülgetni az otthonában és a szüleidnek bizony ők idegének. Ők szoktak amúgy vendégéket hívni magukhoz?
Nekem anyukám volt ilyen szinten nagyon zárkózott, a faladon kívül sosem hívtunk vendégeket. Gyerekként zavart, hogy nem jönnek barátok, felnőttként megértem és én magam is ritkán hívok vendéget. A gyerekem hívhat, akit akar, de ő se sűrűn szokott hozzánk barátokat hívni.
Tegnap is voltak vendégek, ennek kapcsán jutott eszembe, hogy én miért nem hívhatom meg a barátaimat.
Kertben és szobában lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!