Hogyan kérdezzem meg a szüleimtől? Bővebben lent↓
Nagyon szeretném már, hogy idejöjjenek a barátaim, de a szüleim valamiért nem engedik.
Pár hónapja megkérdeztem, és leb@sztak, hogy minek kell idehívni minden suttyót, ezért félek megkérdezni.
Hozzátenném, hogy nem suttyók, az összes barátom, akiket magamhoz akartam hívni, mind jó tanulók(1-5), én is harmadik tanuló vagyok.
Legalább a Fideszre szavaznak.
Én is arra fogok, amint tehetem.
Nem troll, csak a 10-es le kreténezte a szüleimet, gondoltam, valamit trollkodok is, a kérdés nem troll, csak a 11-gyes válaszom troll.
Amúgy, a téma komoly.
:(
Valamit biztos mondtak, hogy mi miatt tartják suttyóknak a barátaidat. Mi volt az?
Ha nem is suttyók, lehet, hogy a szüleidet csak irritálja a kamaszos viháncolás és vihorászás. Ez esetben biztosítsd őket róla, hogy nem lesztek szem előtt, és nem fognak hallani sem.
De amíg nincs meg a konkrét ok, hogy a barátaid jelenléte mivel és milyen módon okoz nekik problémát, nehéz tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!