Miért ilyen? Nyíltan kérdezzek rá? Vagy engedjem el?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy férjem tesója egyjártalán nem foglalkozik a gyerekünkkel. Egy városba lakunk, de sose jön hozzá, néha talalkozunk akkor is a nagyszülőknél és ennyi. Régebben még pár éve összejártunk velük, de mostmár semmi érdeklődést nem mutat felénk. A babám 9 hónapos.2021. szept. 15. 20:21
11/55 anonim válasza:
Lehet nem érdekli. Van ilyen. Nem minden nő olvad el a kisbabáktól. Pletyizni..ehhm..kávézni se szeret mindenki :)
Én pl a férjem tesójának gyerekét még képen se láttam, mert őszintén szólva lesz4rom. Az meg hogy ott vigyorogjak, gügyörésszek valaki kölykével nem egy izgalmas program.
Fogadd el hogy nem mindenki fog törődni a gyerekeddel.
12/55 anonim válasza:
De figyelj... nem mindenki szereti a babákat. Miért akarod eröltetni, hogy rosszul érezzék magukat?
13/55 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm. Biztosan azért látom így mert én meg nagyon szeretem a gyerekeket, de elkell fogani hogy nem mindenki ilyen. Csak ugyereztem hogy ezmiatt tönkre megy a kapcsolatunk mert ugye neheztelek ezmiatt rá. De igyekszem tultenni magam ezen es maskepp nezni a dolgokat
2021. szept. 15. 20:44
14/55 anonim válasza:
OMG, ezt más is látta?
Egy kérdező aki ad a véleményünkre és elfogadja amit írunk!
15/55 anonim válasza:
Na foglalkozz vele, van akit nem kötnek le ilyenek. Nálunk 2 gyerek van, férjem húga ugyan ez, először családi rendezvényen látta a kissebbet de meg se nézte a babakocsiban de engem nem zavar, mert tudom, hogy őt nem kötik le a gyerekek, ő ki is jelentette, hogy ne várja tőle senki az unokát mert neki nem kell gyerek. Van ilyen ezen nem kell megsértődni.
16/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ugyanez a szitu nalunk is megtorten hogy nem jott oda megnezni a babakocsiba. Viszont engem ez kiboritott annyira gaz de 1 napig sirtam kb ez miatt. Tudom nem vagyok normalis.
2021. szept. 15. 20:49
17/55 anonim válasza:
16. De ezért nem kell sírni, nem hiszem, hogy direkt a lelkedbe akart gázolni, csak ő nem olyan gyerekcentrikus mint te. Nincs ezzel baj, vannak ilyen emberek is. Ne vedd személyeskedésnek tőle, szerintem őt semmilyen gyerek nem érdekli nem a tietekkel van baja. 🙂 15 volta.
18/55 anonim válasza:
Bocs, de engem is hidegen hagynak a kisbabak, sőt meg taszitanak is, ha lehet igy mondani. Nem mindenki rajong a gyerekekert, ez van.
19/55 anonim válasza:
Tipikus ősanya vagy, aki elvárja, hogy a Nap is az ő kölyke körül forogjon. Mégis miért lenne kötelező érdeklődnie iránta?
20/55 anonim válasza:
19. Attól mert te nem szereted a gyerekeket vagy nem értesz egyet a kérdező nézőpontjával, nem kötelező ez az alpári stílus.
Kölyke a kutyának van. És nagy valószínűséggel a kérdező nem kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!