Hogyan kérdezzek rá, vagy rákérdezzek e egyáltalán honnan van a pénz?
Van egy 19éves nővérem velünk lakik még(anyu meg én) és jóban vagyunk amúgy.hétvégén mentem osztálytársammal DM-be és megkéredztem tesómat hogy elvihetem e a DM kártyáját
mert sok pont van rajta.mondta hogy persze nyugodtan vegyem ki a pénztárcájából ott van a táskájában(ő közben
sminkelt a fürdőszobában stb nem is figyelt annyira)és amikor kerestem a kártyát láttam több ezer eurot a tárcában,persze nem kezdtem el ott számolgatni meg nem nyúltam hozzá, mert nem az enyém de láttam h legalább 5-6db 500euros volt benne.csak kivettem a kártyát
és elmentem, de azóta is erre gondolok. félek megkérdezni tőle,mert akkor azt hinné,turkáltam a cuccai között.anyának sem szeretném mondani mert ő meg tuti balhézna,elég idegeskedős tipus. hagyjam inkább az egészet? 14/L
Külföldi kuncsaftok. :D
Amúgy ja, kérdezd meg tőle, maximum tagad mindent, a másik véglet hogy megfenyeget, maradj csöndben róla a család előtt. Ha nem tudtok legális munkájáról, vagy nem volt kint mostanában külföldön, vagy nem is megy oda, akkor valószínűleg nagy gáz van. :D
"nem szereti ha kérdezgetik,tök hamar felkapja a vizet"
Hát akkor nagy valószínűséggel van titkolnivalója, azért nem szereti, ha kérdezgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!