Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért fontosabb a testvéremnek...

Miért fontosabb a testvéremnek a pasija és a pénz mint én?

Figyelt kérdés

Nővérem a pasijánál lakik, a saját lakását kiadta többek közt nekem. Az egyik lakótársam aki történetesen nővérem haverja kezdi megkeseríteni az életem és ha szóvá teszem még ő szól be nekem mert azt hiszi itt valaki... Tesóm azért nem rakja ki, mert eltartja a pasiját és kell a pénz na meg könnyebb egy havert választani holott találna másik bérlőt ha akarna. Szerintetek ez mennyire fair velem szemben? Eléggé el vagyok keseredve mert úgy látom mindenki többet jelent neki mint a saját testvére. Sajnos nem tudok komolyabb albérletet megfizetni pedig mennék.. Mit tegyek? :/

24/l

2017. szept. 4. 19:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz keresni valaki lakótársat, akivel el tudsz vonulni békésen?
2017. szept. 4. 19:49
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Hát ha úgy vesszük, te is fontos vagy neki, mivel gondolom baráti áron bérled a lakást. Megtehetné hogy kirak és olyannak adja aki reális árat fizet érte.
2017. szept. 4. 20:09
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Amíg alamizsnát kapsz tőle (olcsó lakhatás) addig nem egyenlő partnerekként vesztek részt egy ilyen szituációban. Ne téveszd szem elől, hogy valószínű a barátnője nem csak kinőtt a seggéből és rajta maradt, hanem ő választotta, illetve a pasiját meg pláne; szóval nem véletlen, hogy jóban vannak.

Te pedig ott lógsz a nővéred jószándékától függően és valamiért te is pontosan ugynúgy érzed, mint akivel együtt laksz, hogy nagyobb szavad van, mint a másiknak...

2017. szept. 4. 20:32
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem teljesen fair, ha fizeti rendesen a lakbért és nem teszi tönkre a házat. Te olcsóbban lakhatsz abban a házban, mint mások, mert a tulajdonos a rokonod. A tulajdonosnak meg semmi köze az albérlők magánéletéhez meg az egymáshoz való viszonyukhoz. Teljesen jogos, hogy nem fognak kirakni valakit, aki rendesen fizet és normálisan bánik a házzal, csak azért, mert nem jön ki jól egy másik albérlővel. Felnőtt emberek vagytok, oldjátok meg egymás közt.
2017. szept. 4. 20:35
 5/15 A kérdező kommentje:
Normálisan nem bánik a házzal. Ráadásul állandóan iszik és srácról van szó. Azért valamelyest több közöm van a lakáshoz (én voltam ott a vételnél, felújításnál, én támogattam mindenben a nővérem..) mint egy közönséges havernak aki egyszer már cserben hagyta pont pénz ügyileg. Úgy gondolom egy összetartó családban, ahol mindenki közel áll a másikhoz ez elég igazságtalan.
2017. szept. 4. 20:48
 6/15 anonim válasza:
24%

Amíg alamizsnát kapsz tőle (olcsó lakhatás) addig nem egyenlő partnerekként vesztek részt egy ilyen szituációban. Ne téveszd szem elől, hogy valószínű a barátnője nem csak kinőtt a seggéből és rajta maradt, hanem ő választotta, illetve a pasiját meg pláne; szóval nem véletlen, hogy jóban vannak.

Te pedig ott lógsz a nővéred jószándékától függően és valamiért te is pontosan ugynúgy érzed, mint akivel együtt laksz, hogy nagyobb szavad van, mint a másiknak...

2017. szept. 4. 21:22
 7/15 anonim válasza:
54%

Szerintem szemétség. Én biztos a húgom választanám. Mivel nem én lakok ott, valószínűleg megengedeném, hogy ő válasszon lakótársat.

Bár mi igazi család vagyunk, nem gondolnám alamizsnának, sőt, a húgomnak fizetnie sem kéne a lakásért. Erre való a család.

2017. szept. 4. 21:41
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Ajánld fel neki, hogy keresel te lakótársat ismerősi körből, akivel nincsenek ilyen problémák, mint a haverral, és fizet ugyanannyit vagy többet. Hátha.
2017. szept. 5. 08:37
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Akkor ne panaszkodj, örülj neki, hogy ott lakhatsz áron alul. Rokonság ide vagy oda, sokan bizony nem adják ki a lakást kedvezőbben. :)
2017. szept. 5. 09:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Látom legtöbben tárgyilagosak vagytok, minket nem így neveltek, hanem ha bajban van a másik (nem véletlenül vagyok kénytelen nála lakni) segítjük egymást.. Köszönöm a válaszokat.
2017. szept. 5. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!