Érdemes venni testvéremnek egy 3 sebességes kalapácsos simsont? Endurora nincs pénz!
Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen hátrányai vannak a 3 sebeségesnek a 4 sebishez képest ? Az hogy nem tirisztotos nagy baj ? Kalapácsos gyakran tönkremegy a gyujtása ? milyen gondok szoktak vele leni ? Bele lehet épiteni a 4 sebeséget ?2009. júl. 27. 15:04
1/3 anonim válasza:
3 sebist jobban kell pörgetni váltás előtt mert hosszabbak az áttételek.
A 4 sebességesnek rövidebbek az áttételei ezért nem kell annyira pörgetni, városba is tök jó vele menni. A végáttétel ugyan az csak az elosztás más.
Beépíteni lehet de szét kell húzni a blokkot és meg kell venni a komplett váltót.
Nem csak az enduró 4 sebességes, nekem olyan s51b-m van ami 4 sebis.
Kalapácsos gyújtás megbízhatóbb mint a tirisztoros, nekem még nem volt vele gond.
2/3 anonim válasza:
Nekem 78-as s50b-m volt, 45 ezerér vettem, nagyon megbízható motor volt. másfél év alatt olyan baja nem volt, hogy ne tudtam volna vele hazajönni, illetve a helyszínene megcsinálni 5 perc alatt. Pedig használtam -10 fok alatt és 40 fokban is, nagyon jó kis motor volt. Szerintem tökéletesen jó motorozni, városba és túrára is jó a 3 sebesség szerintem. Csak ajánlani tudom. 15/f
3/3 anonim válasza:
Az s50be nem lehet beépíteni a 4. sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!