Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért fontosabb a testvéremnek...

Miért fontosabb a testvéremnek a pasija és a pénz mint én?

Figyelt kérdés

Nővérem a pasijánál lakik, a saját lakását kiadta többek közt nekem. Az egyik lakótársam aki történetesen nővérem haverja kezdi megkeseríteni az életem és ha szóvá teszem még ő szól be nekem mert azt hiszi itt valaki... Tesóm azért nem rakja ki, mert eltartja a pasiját és kell a pénz na meg könnyebb egy havert választani holott találna másik bérlőt ha akarna. Szerintetek ez mennyire fair velem szemben? Eléggé el vagyok keseredve mert úgy látom mindenki többet jelent neki mint a saját testvére. Sajnos nem tudok komolyabb albérletet megfizetni pedig mennék.. Mit tegyek? :/

24/l

2017. szept. 4. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Az egy dolog hogy segítitek egymást, de az sem fair dolog, hogy kirakatod a saját haverját a lakásból mert neked így nem jó.
2017. szept. 5. 11:26
 12/15 kovpet ***** válasza:
84%

"kezdi megkeseríteni az életem"

Ez mit takar pontosan?

2017. szept. 5. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
Oké, de akkor örülj hogy nála lakhatsz és ne mást akarj kirakatni csak mert neked nincs lehetőséged normális albérletet keresni, nem ingyenélésért.
2017. szept. 5. 12:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem nem jó, a többi lakótársnak is elege van belőle. Lepisili az ülőkét, éjszaka üvölteti a tvt, semmit nem takarít maga után, állandóan iszik, alkoholista (még sorolhatnám).. Hiába tesszük szóvá leszarja. Nem tudom ezek után ki lakna vele szívesen.. Azért írtam havert és nem barátot, mert annyira nem állnak közel egymáshoz! Persze ha nem tudjátok az egész sztorit könnyű leszólni, na mindegy..
2017. szept. 5. 16:40
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Puffogni könnyű. Kaptál értelmes tanácsot is.

Nézd, ez a tipikusan pénz beszél esete. Oké, hogy ti utáljátok, de ha kirakná a nővéred, akkor vagy neki lenne kevesebb pénze, vagy nektek kéne többet fizetni. Oké, hogy tesó vagy meg minden, de azért ő is pénzből él.

Ha tényleg ennyire gáz, fogjatok össze a lakótársakkal, együtt álljatok a nővéretek elé, hogy a) fizetnétek többet, de a srác együttélésre alkalmatlan b) kész tervvel álljatok oda, miszerint XY, valamelyikőtök ismerőse, jönne a helyére, hogy ne maradjon üresen a hely, de vele nem tudtok együtt élni.

2017. szept. 6. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!