Miért ilyen szívtelen a bátyám? Vagy én lennék élősködő?
Gondolom nem olyan a viszony közöttetek, vagy pedig tervei vannak a házzal (mondjuk kiadja albérletbe), amit nem kötött a ti orrotokra.
Akárhogyan is, hiába esik rosszul, ez az ő háza, ő rendelkezik felette. Ha jó viszony lenne köztetek, biztos vagyok benne, hogy ő maga ajánlotta volna fel a dolgot.
Sosem lehet tudni. Lehet történik valami és hirtelen haza kell jönnie (pláne ha még barátnővel jön). Gondolom üres házba szeretne költözni, illetve szerintem tart attól, hogy ha egyszer oda beköltöztök, majd mindenféle kifogással ott is maradtok. Nincs pénz, drága az albérlet (Budapesten iszonyatos árak vannak ez tény)..stb kifogások.
Ő megcsinálta a szerencséjét, gondolom keményen megdolgozott azért a pénzért, amiből a házat vette. Vannak emberek akik úgy gondolják, hogy amiért ők keményen dolgoztak évekig, abból ne éljen senki csak úgy kényelmesen. Én a helyedben kértem volna, hogy segitsen találni kint munkát, igy mostanra neked is lenne már valamid...
Szerintem csak konfliktus származna abból, ha oda engedne titeket. Az meg tényleg ciki lenne, ha pénzt kérne tőletek, illetve szerintem az utcára sem dobna ki benneteket, ha nem hónapokig sem találnátok más helyet. Szerintem ezzel ő is tisztában van.
Ő igy döntött, inkább tégy úgy, mintha az a ház nem is létezne, és csináld meg te is a magad szerencséjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!