Nagymamám rájött a másságomra? Kérdezzek rá, hogy tud-e róla?18L
Az van, hogy én nagyon szűk körben vállaltam fel a biszexualitásom, és ebben a szűk körben nincsenek benne családtagok, lakó helyemen elő barátaim. Ez főképp a szüleim, leginkább anyám homofób megjegyzései miatt van.
Nagymamám sokszor tett megjegyzéseket, amikor közösen,ketten néztünk talk showt, hogy tök rendben van a másság, ő elfigadná, ha rólam lenne szó, illetve milyen gáz az, hogy ha valaki nem elfogadó a családtagjaival, gyerekével szemben. Szerintem ő rólam minimum három éve sejti. Viszont neki még nem coming outoltam, mert lehet elszólná magát a szüleim előtt, lévén, hogy nyolcvan éves és sokszor feledékeny. Viszont ma volt egy megjegyzése, amiből nekem az jött le, hogy ő nemcsak sejti, hanem nagyin jól tudja. Éppen néztünk egy tv műsort, és abban volt szó a párok közös Facebook profiljáról, amire én azt reagáltam, hogy ha nekem lenne párom biztosan nem csinálnék közös profilt vele. Mamám pedig azt mondta, inkább kérdezte, hogy "Miért nem csinálnál a pároddal kozos profilt? Mind a ketten lányok vagytok, nem lenne fura". Én most nem tudom, hogy nyelvbotlás volt, vagy tud valamit, de én kb úgy reagáltam, hogy nincsen párom, de ha lenne... Egyébként tudja, hogy nincs párom.(Egyébként titokban sincs) Ezért sem tudom, hogy véletlen elszólás volt, amit nem javított ki, vagy tudja.
Szerintetek tudja? Rákérezzek?
Nehéz eldönteni szerintem.
Lehet,hogy tényleg elszólás volt,lévén,hogy 80 éves és ebben a korban már nem úgy fog az agya...
#4 ja megfertőzte a nagyit meg anyját a biszexséggel.
Egyébként az tök jó hogy nagyid ilyen elfogadó. Ha úgy érzed hogyha elmondanád neki nem szándékosan de elmondaná agyudnak akkor ne mond el neki hacsak nem akarsz coming outolni. Nekem egy nagyszülőm él és ő a mi hazánkal szimpatizál szóval nem hiszem hogy nagyon elfodó lenne velem kapcsolatba. De viszont nagyon jó érzés elmondani egy olyan embernek a másságot aki elfogadja és bíztat. (Tapasztalat)
#5 vagyok
Emberek ez egy poén volt. Nem tudom hogy első mondat után vontatok le következtetést és azért lettem lepontozva de i'm gay too. Ha meg nem akkor meg végkép nem értem
Nagyanyád remek kezdés lenne a coming outod első alanyaként, szinte kéri is, hogy bevalld neki végre, de nem veszed a lapot... Elfogadó, megértő és kedves veled, bízhatsz benne. Talán még tanácsot is tudna adni anyádhoz. Ne maradj árnyékban, mert különben sosem leszel önazonos. A felnőtté válás felelősség -és önmagad vállalásáról szól.
Anyád is valószínűleg sejti, de tagadja maga elől, fél az ismeretlentől, ezért szeretné minél távolabb rugdosni magától a lehetőségét annak, hogy te is a rettegett "mások" közé tartozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!