Nagymamám rájött a másságomra? Kérdezzek rá, hogy tud-e róla?18L
Az van, hogy én nagyon szűk körben vállaltam fel a biszexualitásom, és ebben a szűk körben nincsenek benne családtagok, lakó helyemen elő barátaim. Ez főképp a szüleim, leginkább anyám homofób megjegyzései miatt van.
Nagymamám sokszor tett megjegyzéseket, amikor közösen,ketten néztünk talk showt, hogy tök rendben van a másság, ő elfigadná, ha rólam lenne szó, illetve milyen gáz az, hogy ha valaki nem elfogadó a családtagjaival, gyerekével szemben. Szerintem ő rólam minimum három éve sejti. Viszont neki még nem coming outoltam, mert lehet elszólná magát a szüleim előtt, lévén, hogy nyolcvan éves és sokszor feledékeny. Viszont ma volt egy megjegyzése, amiből nekem az jött le, hogy ő nemcsak sejti, hanem nagyin jól tudja. Éppen néztünk egy tv műsort, és abban volt szó a párok közös Facebook profiljáról, amire én azt reagáltam, hogy ha nekem lenne párom biztosan nem csinálnék közös profilt vele. Mamám pedig azt mondta, inkább kérdezte, hogy "Miért nem csinálnál a pároddal kozos profilt? Mind a ketten lányok vagytok, nem lenne fura". Én most nem tudom, hogy nyelvbotlás volt, vagy tud valamit, de én kb úgy reagáltam, hogy nincsen párom, de ha lenne... Egyébként tudja, hogy nincs párom.(Egyébként titokban sincs) Ezért sem tudom, hogy véletlen elszólás volt, amit nem javított ki, vagy tudja.
Szerintetek tudja? Rákérezzek?
Nincs miről coming out-olni.
Jelenleg nincs párod.
Azt írtad biszex vagy. Ha egy fiúval jönnél össze, akkor mit coming out-olnál ezen?
Azért gondolok a coming outra gyakrabban, mert mi van, ha lánnyal jövök össze és úgy derül ki anyu felé. Mert ha addigra hagyom, hogy van egy párom, aki lány, akkor simán lehet, hogy például anyám betudja annak, hogy a párom vitt bele a rosszba.
#12 ez is lehet.
Figyel én csak anyának coming outoltam eddig. Ha jól fogatta volna és támogatnak akkor elmondanám az egész családnak. Azt még megértené ha a szexuitásom térne el az átlag heterótol de az nem érti meg hogy a nemi identitásom eltérő a született nememtől. Ha elfogadná támogatná akkor leszarnám az egész világot és büszkén felvállalnám. Én ilyen vagyok.
Téged a nagymamád valószínüleg támogatna és elfogadná. Viszont szüleid nem annyira. Te döntöd el hogy megléped a döntést vagy sem. Gondold át a dolgot és minden lehetőséget.
Illetve attól hogy biszexként összejössz egy fiúval ugyanúgy biszex maradsz és nem leszel heteró. Ha lánnyal jössz össze akkor ugyanúgy biszex leszel és nem leszbikus. Ha fiúval jössz össze és ő ezt elfogadja akkor nyugodtan elmondhatod másnak szerintem.
Ha anyukád ennyire nem elfogadó, és tőle függsz anyagilag akkor én várnék vele.
Persze ez attól függ, mennyire pletyis a nagymamád :)
Amúgy szerintem, nem kell ebből annyira nagy ügyet csinálni, általában ha egy lányról kiderül hogy bisex az nem olyan ""megrázó"" a családnak mintha lezbikus, vagy a fiú gyermek meleg lenne.
Már ha ez vígasztal valamennyire :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!