Miért ilyen? Nyíltan kérdezzek rá? Vagy engedjem el?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy férjem tesója egyjártalán nem foglalkozik a gyerekünkkel. Egy városba lakunk, de sose jön hozzá, néha talalkozunk akkor is a nagyszülőknél és ennyi. Régebben még pár éve összejártunk velük, de mostmár semmi érdeklődést nem mutat felénk. A babám 9 hónapos.2021. szept. 15. 20:21
21/55 A kérdező kommentje:
Nem varom el, csak jolesne ha neha esetleg erdeklodne. Vagy eljonne megnezni. De nem azt varom el hogy hetente vagy 2 hetente jojjon.
2021. szept. 15. 20:59
22/55 anonim válasza:
Bocsi, 20as, nem akartam alpári lenni, de egyszerűen annyi ilyen embert ismerek, és itt gyakorin is rengeteg ilyen kérdést láttam már. És mindig az van, hogy egyszerűen nem bírják megérteni ezek a szent anyák, hogy csak azért, mert neki fontos a gyerek, nem mindenkinek az. Sőt, sokan még (sajnos) a saját babájukat sem szeretik, nemhogy más pelenkását ajnározzák.
23/55 anonim válasza:
Majd talán ha nagyobb lesz a gyerek, javul a helyzet, tenyleg meg csak jatszani sem lehet egy 9 honapossal, nyilvan te imadod, elvagy vele egesz nap es csak gyobyorkodsz benne, tök normalis, mert anya lettel, de en se tudok mit kezdeni ikyen kicsikkel, kb 5-6 eves kortol mar aranyosak, kommunikativak tudnak lenni. Csak tedd magad tul rajta, tuti nem szemelyes problemaja van neki sem, de nem akar alszenteskedni sem, hogy jajdecuki.
24/55 anonim válasza:
22. De ez most egy jó példa lehet mert a 13as kommentben írta a kérdező, hogy igazunk lehet, és megpróbálja megérteni a másik fél nézőpontjáz is. Szóval van ilyen anya is, nem csak az ősanyák.
25/55 A kérdező kommentje:
Igen ezért kerdeztelek meg benneteket, mert szeretnem megerteni azt hogy ez miert van. Probalom megerteni hogy nem direkt csinlja es nem ellenem pusztan akkor tenylegesen azert meg nem tud ilyen pici gyerekkel mit kezdeni. Mondjuk azt mar mondta hogy varja hogy mar beszeljen stb akkor lehetseges ez miatt amiket irtatok mert akkor mar tud vele mit kezdeni majd.
2021. szept. 15. 21:10
27/55 anonim válasza:
Szerintem neked kérdező inkább szülés utáni depressziód van. Szerintem tulreagalod. Pláne ahogy írsz róla, hogy neheztelsz rá meg elbogted magad hogy nem nézte meg a gyereket. Miért ő is a szülője? Ez oke lenne ha a férjed reagalt volna így de o a ferjed testvere.
Neki mondjuk nem lehet problémája? Ez ugye cseppets sem fordult meg a fejedben.
28/55 anonim válasza:
Lehet most hülyeséget írok, de mivek sógornőről van szó, nem lehet hogy neki nem jön össze a baba, és emiatt van ez a nagy fordulat? Bár nem tudjuk, hogy egyáltalán van e rá esély, (hány éves, kapcsolatban van-e), de itt a gyakorin ilyet is láttam már.
29/55 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó en is pont ezt sejtem illetve ilyen rautalo dolgot nekem tett mar nem mondta el konkretan de mar bennce is van a korban azert 34 eves es lehetseges hogy akkor ot ez ennyire melyen erintheti hogy felenk sem kozeledik?
2021. szept. 15. 21:33
30/55 anonim válasza:
Egyszerű: Megvan a saját élete, nem más gyerekével akar foglalkozni. Nekem is van olyan unokatesom nem is egy már akinek 4-5 éves gyereke van és nem láttam még. Most minek csinálni a jópofizást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!