Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ebben az esetben dolgoznátok...

Ebben az esetben dolgoznátok az öcsémmel?

Figyelt kérdés
Öcsém 21 éves, 11évvel fiatalabb, mint én. Az utóbbi 2évben 4munkahelye volt, és sehol sem bírta tovább két hónapnál. Jelenleg is fél éve munkanélküli és szüleinken élősködik. Az a fajta ember, akire semmit nem lehet bízni, mert vagy meg sem csinálja, vagy tönkreteszi. A boltba sem lehet elküldeni egy listával, mert a felét elfelejti, vagy rosszat vásárol. Én egy autószerelő műhelyben dolgozom villamosmérnökként, ahova most szerelőinast keresnek, és szüleink megkértek, hogy intézzem be öcsémet. Nem örülök az ötletnek, mert öcsémet ismerve ezúttal sem állná meg a helyét, és csak én égnék miatta. Azonkívül is valószinü, hogy a második nap már én zavarnám haza, ha meglátnám hogyan szerencsétlenkedik, vagy pofázik valamit. Rajta is látszik, hogy nem akar velem/nekem dolgozni, de az öregek erősködnek, hogy segítenem kell neki.

2021. ápr. 8. 09:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Sógorom magához vette haszontalan unokaöccsét. Kikönyörgött magának a céges autóba mindenféle luxust, kagylóülést, fél milliós Wifit, kamerákkal, mobil internettel, gps-szel, stb.

Két céges kocsit összetört, majd mikor nagyobb tételben elkezdett lopokdni, kirúgta.

2021. ápr. 8. 18:16
 32/32 anonim ***** válasza:
75%

24!

Ne haragudj, ez elsiklotta a figyelmemet, de köszönöm, hogy ilyen kedves stílusban közölted a mondandódat. Egy igazi jól nevelt emberke vagy :)

Akkor újabb ötlet: mondd, hogy már betelt az állás.

2021. ápr. 8. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!