Ebben az esetben dolgoznátok az öcsémmel?
Ha vagy olyan viszonyban a főnökkel, én is azt mondanám, hogy hívja be, az nem kerül semmibe, rá egy hétre meg szóltok neki, hogy felvettetek valaki mást.
A másik lehetőség, hogy ő mondja meg a szüleiteknek, hogy ő nem akar nálatok dolgozni, vagy mert a munka nem felel meg neki vagy mert nem akar protekciót. Amíg a szüleitek győzködik, hogy adja be a derekát, addig szintúgy betelik a helyetek és annyi.
10. Szerintem a kérdező csak megerősítést akar, mert gondolom nyomást helyeznek rá a szülei, érzelmi zsarolás stb.
Nálunk is az a helyzet, hogy testvérem hasonló, mint a kérdező öccse. Na jó szinte ugyanolyan a leírás alapján, csak testvérem idősebb. Nálunk apám és másik alkalommal egy rokon protezsálta be munkahelyre, mindkettő elképesztően könnyű munkakör volt jó fizetéssel (persze ő keveselte, önbizalma az van). Hatalmas égés lett belőle, még csak nem is szólt a főnökeinek egyetlen alkalommal sem, hogy lelép. És semmi megbánást nem tanúsított. Ennek ellenére szüleim már inkább homokba dugták a fejüket ezek után. És én mai napig hallgathatom, hogy a testvéreknek segíteni kell egymást (miközben engem is kihasznált többször és aztán belém is rúgott), anyám folyamatosan rám neheztel, hogy én miért hidegülök el szegény testvéremtől, testvéri szeretet, bla bla. Kemény ezt hallgatni és marha idegesítő, de inkább ez, mint hogy engem is birkaként rászedjen újra meg újra meg újra és elbxssza az életemet.
Tehát kérdező bármilyen fájdalmas, konfrontálódni kell a szülőkkel. Más megoldás nincsen. Mert mindig lesz újabb és újabb kérés.
Nagyon megértem a kérdezőt, undorító helyzet és persze mindig a sxxggfej testvér van sajnálva.
Rajta is látszik, hogy nem akar velem/nekem dolgozni.
Nem ő egyáltalán nem akar dolgozni,sok ilyen van,maradnak a gyerekszobában marok marcsival..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!