Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ezt hogy dolgoznátok fel?

Ezt hogy dolgoznátok fel?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt, ebből 1 éve házasok. Van már egy 1 éves fiunk.

Anyóssal sosem volt jó viszonyom, szerinte nem nevelem jól a gyerekünket, az esküvőnkre is csak azért jött, hogy elrontsa. Férjemet gyerekkorában eldobta, olyan semmilyen amugy is a kapcsolatuk. Keresztanyjáék nevelték fel, akikkel jóba voltunk, de 2 éve anyagi okok miatt megromlott a viszony velük (kölcsönadtunk nem kis összeget, azóta se láttuk). Egész addig nagyon jóba voltunk velük. Férjem nagyszüleivel is jó volt a kapcsolat, egész az esküvőnkig. 2 tanu meg a fotós +barátnőm aki fogta a fiunkat, voltak csak meghívva (anyósék meg sem voltak, csak jöttek), és ezen megsértődtek, hogy nem lehettek ott.

Szóval kb az esküvőig nagyjából jó volt a viszonyom a rokonaival (több rokonnal nem tartotta a kapcsolatot).

Van férjemnek egy exe, aki meglopta, megcsalta, úgy lépett le, hogy a közös számláról leakasztott minden pénzt (kb 2milliót) es abból az új párjával meg is tartotta következő hónapban az esküvőt. Ennek 6 éve.

Az utóbbi egy évben kb csak azt kapom a rokonoktól, hogy én nem vagyok való a férjemhez, mert hozzá az exe illett teljesen. Én csak pótlék vagyok. Most az exnek megszületett a fia, anyós már irogatta neki ki a fbra a gyerek képe alá, hogy kár hogy nem az ő unokája, meg ilyenek. A mama is egyből ment latogatni, pakolta fel fb-ra a képeket. Férjem keresztanyja is egyből osztogatta meg a kisgyerek képeit. Anyós napi szinten beszél az exxel, mint kiderült. Itt nálunk 1x voltak a mamáék, 3x anyósék összesen. A rendes unokájuk/dédunokájuk hidegebben hagyja őket, mint az a gyerek.

Anyós csak akkor jelentkezik, ha pénz kellene neki. Nem adunk (lenne, de így miért adnánk, ha le se szar minket kb..) ilyenkor mindig megsértődik, honapokra eltűnik.

Férjem mindig mondja, hogy ne törődjek velük, nem ér annyit az egész. Engem szeret, engem vett el, én vagyok gyereke anyja. Igaza van.

De mégis valahogy nyomaszt, hogy eddig jó volt nagyjábol a viszony, de egy éve mégis én vagyok a rossz...

Csak nem értem miért, miért valtoztak meg így hirtelen. Eddig szerettek, most meg... nem tettem semmit. Sőt, férjemet még én bíztattam, hogy ne legyen ennyire ellenseges velük.

2020. jún. 4. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Úgy hogy a legmagasabbról leszarnám az egészet. Ne őröld magad olyan emberek miatt akik semmire sem érdemesek.
2020. jún. 4. 12:32
 2/11 Midorillee ***** válasza:
91%
Én is leszarnàm, kitörölném még a közösségi oldalakról is és ha tehetném messzebb költöznék, hogy a lehetőségekhez mérten új életet kezdjünk a férjemmel és a picivel. A rossz rokoni viszony nagyon meg tudja keseríteni a kapcsolatot, amit nem ők hanem ti fogtok megszívni azzal együtt a gyerek is. Az ilyen légkör kis dózisban is mérgező.
2020. jún. 4. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Az első kettő leírta.

Talán annyit pluszban, hogy tévedésben vagy, eddig sem szerettek... ha szerettek volna ennyire nem fordultak volna ki magukból. Sajnálom, de tojd le őket.

2020. jún. 4. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Viccelsz? Szarnék magasról az egész szánalmas bagázsra, a férjedre ne erőltesd a kapcsolattartást (a mégiscsak a családja NEM indok semmire) és te se tartsd velük semmilyen formában. Csakis magadat és a családodat mérgezed ezzel, megéri?
2020. jún. 4. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Most komolyan a férjed exnőjének a más pasitól született gyerekével foglalkozik az egész család?? Kemény. Csóri férjed, nem irigylem. Én letiltanám az egész bandát facebookon, a telefont se venném fel nekik. Ott van a "kis unoka" már nekik, legyenek boldogok, felőlem fel is fordulhatnak. Azért ennél nagyobb önbecsülése legyen egy embernek. Amúgy azért biztos történt valami, ha egy darabig jóban voltatok, aztán egyszer csak így viselkednek veled/veletek.
2020. jún. 4. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Hidd el, ha egyutt marad a ferjed az exevel, akkor meg az az elotti baratnojet istenitenek.
2020. jún. 4. 15:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát igen, el kell engedni ezt a történetet 😏

Az elköltözés nem szükséges. Anyósék másfél óra kocsiútra laknak, mama meg keresztanyja meg vagy 40km-re.

Igen, történt valami, kedves utolsó elötti, de írtam is. Anyóssal alapból ez volt a viszony. Keresztanyjáéknak kölcsön adtunk, és azt nem fizették vissza, csak a felét kb. A mamájáék meg az esküvő miatt, mert ők maradiak, és a lagzi a családdal lehet csak, nem 2 tanuval.

2020. jún. 4. 20:36
 8/11 A kérdező kommentje:

Ja meg még annyi, férjem teljesen hidegen kezeli őket. Egyiküket sem keresi, igazából le💩-ja őket, ő nem az az érzelmes típus. Amióta ilyen a viszony, inkább a barátok fele nyit, a családot kizárta kb. Ha a család keresi őt beszél velük, de ő nem keresi őket.

Nekem esik rosszul ez az egész, hogy ennyire nem fogadnak el, vagyis megváltoztak. Meg az, hogy a saját unoka/dédunoka pont le van magasról tojva, míg egy "idegen" gyereke istenítve van.

2020. jún. 4. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:

A Te szüleidről rokonaidról egy szót sem írtál. Bizonyára az ő viszonyukkal irántatok elégedett vagy. Ha így van, akkor a férjed rokonságával ne törődj, hiszen a férjed sem teszi.

Arra azért ügyelj, mit írsz le és mit mondasz, mert egyszer azt írod, hogy a kölcsön adott pénzt azóta sem láttátok, majd később azt, hogy a felével adósok. Ha más állításod is csak ilyen 50%-os, akkor ... (?).

2020. jún. 4. 20:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Hogy jönnek ide az én rokonaim? Nem ez volt a téma... de ha szeretnéd tudni, apukám 3éves koromban meghalt, az ő részéről senkit nem érdekeltem azóta. Anyám uj párjával él egy jó ideje, tőlünk 10km-re. Anyámmal majdnem minden nap beszélek. Más rokonom kb nincs, nagyszüleim meghaltak, nagybátyám pedig amerikában él vagy 20éve.
2020. jún. 6. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!