Ezt hogy dolgoznátok fel?
Párommal 4 éve vagyunk együtt, ebből 1 éve házasok. Van már egy 1 éves fiunk.
Anyóssal sosem volt jó viszonyom, szerinte nem nevelem jól a gyerekünket, az esküvőnkre is csak azért jött, hogy elrontsa. Férjemet gyerekkorában eldobta, olyan semmilyen amugy is a kapcsolatuk. Keresztanyjáék nevelték fel, akikkel jóba voltunk, de 2 éve anyagi okok miatt megromlott a viszony velük (kölcsönadtunk nem kis összeget, azóta se láttuk). Egész addig nagyon jóba voltunk velük. Férjem nagyszüleivel is jó volt a kapcsolat, egész az esküvőnkig. 2 tanu meg a fotós +barátnőm aki fogta a fiunkat, voltak csak meghívva (anyósék meg sem voltak, csak jöttek), és ezen megsértődtek, hogy nem lehettek ott.
Szóval kb az esküvőig nagyjából jó volt a viszonyom a rokonaival (több rokonnal nem tartotta a kapcsolatot).
Van férjemnek egy exe, aki meglopta, megcsalta, úgy lépett le, hogy a közös számláról leakasztott minden pénzt (kb 2milliót) es abból az új párjával meg is tartotta következő hónapban az esküvőt. Ennek 6 éve.
Az utóbbi egy évben kb csak azt kapom a rokonoktól, hogy én nem vagyok való a férjemhez, mert hozzá az exe illett teljesen. Én csak pótlék vagyok. Most az exnek megszületett a fia, anyós már irogatta neki ki a fbra a gyerek képe alá, hogy kár hogy nem az ő unokája, meg ilyenek. A mama is egyből ment latogatni, pakolta fel fb-ra a képeket. Férjem keresztanyja is egyből osztogatta meg a kisgyerek képeit. Anyós napi szinten beszél az exxel, mint kiderült. Itt nálunk 1x voltak a mamáék, 3x anyósék összesen. A rendes unokájuk/dédunokájuk hidegebben hagyja őket, mint az a gyerek.
Anyós csak akkor jelentkezik, ha pénz kellene neki. Nem adunk (lenne, de így miért adnánk, ha le se szar minket kb..) ilyenkor mindig megsértődik, honapokra eltűnik.
Férjem mindig mondja, hogy ne törődjek velük, nem ér annyit az egész. Engem szeret, engem vett el, én vagyok gyereke anyja. Igaza van.
De mégis valahogy nyomaszt, hogy eddig jó volt nagyjábol a viszony, de egy éve mégis én vagyok a rossz...
Csak nem értem miért, miért valtoztak meg így hirtelen. Eddig szerettek, most meg... nem tettem semmit. Sőt, férjemet még én bíztattam, hogy ne legyen ennyire ellenseges velük.
Kedves Kérdező!
A kérdésedre válaszolva azért tettem fel a kérdést a Te szüleidről, rokonaidról, hogy hozzájuk tudtok-e menni. Hidd el, hogy semmi provokációm nem volt vele. Azt említett okból jöttek a kérdésedhez a rokonaid. A kérdésed valóban nem erről szólt, de szerintem összefügg vele. Ha megsértettelek - elnézésed kérem, nem volt szándékomban. Ha elnézed - köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!