Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a húgom szexel...

Szerintetek a húgom szexel valakivel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog utal erre, minden második délután 2 órára “kimegy a parkba olvasni, gondolkodni”. 3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan). Mikor elmegy rendezett, normális, mikor visszajön mosolyog, a haja sokkal lazábban van felfogva ahogyan itthon, és amint hazaér azonnal zuhanyozni megy, aztán visz fel magának vacsorát. Már 1 hónapja járkál így el, kb kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett. És ilyen lenge ruhában én fáznék 2 órán át. Arra gondoltam hétfőn követem hogy tudjam. Nagy botrány lenne, mert a szüleink megtiltották neki a szexet 18-ig, most 17. Mit gondoltok? 20F

2021. márc. 5. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
100%
Na, kérdező? Mi lett a sztory? :)
2021. márc. 19. 15:05
 72/72 anonim ***** válasza:
100%
Már attól hányok hogy ilyen behatóan elemezgeted a testvéred kinézetét. Bezzeg neked gondolom a prűd anyucid nem tiltja meg,mert te vagy a kedvenc.
2021. márc. 19. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!