Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a húgom szexel...

Szerintetek a húgom szexel valakivel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog utal erre, minden második délután 2 órára “kimegy a parkba olvasni, gondolkodni”. 3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan). Mikor elmegy rendezett, normális, mikor visszajön mosolyog, a haja sokkal lazábban van felfogva ahogyan itthon, és amint hazaér azonnal zuhanyozni megy, aztán visz fel magának vacsorát. Már 1 hónapja járkál így el, kb kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett. És ilyen lenge ruhában én fáznék 2 órán át. Arra gondoltam hétfőn követem hogy tudjam. Nagy botrány lenne, mert a szüleink megtiltották neki a szexet 18-ig, most 17. Mit gondoltok? 20F

2021. márc. 5. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
96%
Azt gondolom, hogy törődj a magad dolgával
2021. márc. 5. 22:53
 2/72 anonim ***** válasza:
97%
Tutira.
2021. márc. 5. 22:54
 3/72 anonim ***** válasza:
95%
Követni? Te ilyen creepy báty vagy? Nyugodjál le, semmi közöd hozzá, hogy a húgod szexel e vagy sem. Majd ha szüleid akarnak ezzel foglalkozni, akkor foglalkoznak vele, neked ebbe nincs beleszólásod, furcsa is lenne.
2021. márc. 5. 22:58
 4/72 anonim ***** válasza:
95%
A szüleid megtiltották? XD
2021. márc. 5. 23:00
 5/72 anonim ***** válasza:
95%
Fsz közöd van hozzá.
2021. márc. 5. 23:00
 6/72 anonim ***** válasza:
95%

Hűha de nagy baj, ha szexel a hugod, ha normálisan csinalja akkor tegye nyugodtan

Ha meg írigy vagy gondold végig és szállj kicsit magadba

2021. márc. 5. 23:02
 7/72 anonim ***** válasza:
97%

Igen, minden bizonnyal szexel valakivel! Egészségére!

Te viszont egy szemét leszel ha kémkedni fogsz utána! Azért mert te mulya vagy a szexhez, ő még egészséges fiatal lányként megteheti! Főleg ha felelősen teszi és védekezik is!

Nem tudjuk, hogy eddig milyen volt a testvéri viszony közöttetek, de ha kémkedni fogsz utána biztosan elrontod ezt a viszonyt egy életre!

2021. márc. 5. 23:07
 8/72 anonim ***** válasza:
99%
Jaj hát ezen nagyon jót nevettem: "3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan)."
2021. márc. 5. 23:08
 9/72 anonim ***** válasza:
12%

Igen is közöd van hozza ha szereted!

Csak köze van a húgához emberek!

Az erettebb testvernek főleg ha fiú joga van tudni mit csinál a húga és milyen alakkal.Szerintem ha fontos a család békeje,jol teszed ha oda figyelsz rá!:)

2021. márc. 5. 23:08
 10/72 anonim ***** válasza:
94%
Most ez miért érdekel téged? Az ő dolga, semmi közöd hozzá.
2021. márc. 5. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!