Szerintetek a húgom szexel valakivel?
Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog utal erre, minden második délután 2 órára “kimegy a parkba olvasni, gondolkodni”. 3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan). Mikor elmegy rendezett, normális, mikor visszajön mosolyog, a haja sokkal lazábban van felfogva ahogyan itthon, és amint hazaér azonnal zuhanyozni megy, aztán visz fel magának vacsorát. Már 1 hónapja járkál így el, kb kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett. És ilyen lenge ruhában én fáznék 2 órán át. Arra gondoltam hétfőn követem hogy tudjam. Nagy botrány lenne, mert a szüleink megtiltották neki a szexet 18-ig, most 17. Mit gondoltok? 20F2021. márc. 5. 22:52
1/72 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy törődj a magad dolgával
3/72 anonim válasza:
Követni? Te ilyen creepy báty vagy? Nyugodjál le, semmi közöd hozzá, hogy a húgod szexel e vagy sem. Majd ha szüleid akarnak ezzel foglalkozni, akkor foglalkoznak vele, neked ebbe nincs beleszólásod, furcsa is lenne.
6/72 anonim válasza:
Hűha de nagy baj, ha szexel a hugod, ha normálisan csinalja akkor tegye nyugodtan
Ha meg írigy vagy gondold végig és szállj kicsit magadba
7/72 anonim válasza:
Igen, minden bizonnyal szexel valakivel! Egészségére!
Te viszont egy szemét leszel ha kémkedni fogsz utána! Azért mert te mulya vagy a szexhez, ő még egészséges fiatal lányként megteheti! Főleg ha felelősen teszi és védekezik is!
Nem tudjuk, hogy eddig milyen volt a testvéri viszony közöttetek, de ha kémkedni fogsz utána biztosan elrontod ezt a viszonyt egy életre!
8/72 anonim válasza:
Jaj hát ezen nagyon jót nevettem: "3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan)."
9/72 anonim válasza:
Igen is közöd van hozza ha szereted!
Csak köze van a húgához emberek!
Az erettebb testvernek főleg ha fiú joga van tudni mit csinál a húga és milyen alakkal.Szerintem ha fontos a család békeje,jol teszed ha oda figyelsz rá!:)
10/72 anonim válasza:
Most ez miért érdekel téged? Az ő dolga, semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!