Szerintetek a húgom szexel valakivel?
20-as szerintem 17 evesen sincs még olyan korban hogy dönteni tud,lehet nem is védekeznek valóban.
18-as
Kedves 18as!
En elhiszem h a bátyja meg hogy félti de konyorgom majdnem nagykorú a húga én is 17 voltam az elsőnél... miért kéne megkeseríteni az életét hogy rohan a szülőknek köpni...
Az se biztos h dugni jár kövesse és beszélje meg vele ne egyből a szüleihez menjen hogy utána bántsák....
És ha szexel? Akkor mi van? Hadd csinálja, nem kell elcs*szni az életét ilyen idióta szabályokkal.
Főleg, ha mosolyogva megy haza :)
Igen is mártsa be,ha ahoz volt kedve hogy szexelgessen kitudja kivel,akkor vállalja a következményeket is!A fiatalok túl szabadon vannak fogva!Rend es fegyelem kellene nekik!
18-as voltam
Tudom jol kedves 28-as!Pont ez a baj
18-as voltam
Én valahol megértem a kérdezőt. Köztünk is 3 év van a húgommal, tuti megölt volna a kíváncsiság, ha 17 évesen eljárkált volna a parkba "olvasni", főleg úgy, hogy 3 héten keresztül ugyan azt a könyvet olvassa... :D Főleg, ha nekem nem jutott könyv, amit olvassak ;)
(Már régen volt 17, bőven kinőtt abból a korból, hogy elszámoljon az idejével)
Légy jó testvér és ne köpd be! Ha annyira érdekel, akkor négyszemközt kapd el, mond meg neki, hogy kicsit figyeljen jobban, mert ez így nagyon átlátszó, cserélje időnként a könyveket és biztosítsd róla, hogy nem árulod be. Esetleg ajánld fel, hogy veszel óvszert, kérdezd meg, hogy védekeznek-e, stb.
3 év van köztetek. Jó eséllyel, mivel fiatal vagy, jelen pillanatban az egyetlen ember az életedben, akire a sírig számíthatsz majd. Nem kéne ezt a köteléket elszúrni. :)
Ha aggódsz, hogy milyen alakkal találkozik, kérd, hogy mutassa meg a szeretőjét, hogy megnyugodj rendes fiú/lány. Ha amúgy járnak is, akkor nyugodtan mond, hogy mutasson be, megőrzöd a titkot. Ha nem lenne rá hajlandó, akkor én tuti követném (igen, igazi creepy báty lettem volna), de csak azért, hogy megnyugodjak, nem valami rossz arccal találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!