Szerintetek a húgom szexel valakivel?
Jól érzi magát a kiscsaj, nem? A leírásod alapján "mikor visszajön mosolyog", "kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett" valószínűsíthetjük, hogy önként, szabad akaratából jár a parkba olvasni, ahol kifejezetten jól érzi magát. :D
Ha te is azt csinálnád, mint a húgod, akkor te sem fáznál lenge ruhában, 2 órán keresztül ;)
Menj, szerezz valakit, akivel te is legalább kétnaponta szexelhetsz, meglátod, máris nem fog annyira izgatni a húgod szexuális élete :P
Féltékeny vagy, vagy esetleg direkt be akarod köpni, hogy neki most jó?
Szerintem kérd meg, hogy a kanija kormolja ki a te púzzódat is, hogy ne legyél ennyire féltékeny!
Szülőként elgondolkoznék, hogy hol rontottam el a nevelést, hogy a 17 éves lányomnak titokban kell találkoznia a pasijával, mert nem meri előttem felvállalni.
Illetve ha hasonló helyzetben beköpne a bátyám, engem ott örökre elfelejthetne, mint testvért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!