Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek a húgom szexel...

Szerintetek a húgom szexel valakivel?

Figyelt kérdés
Nagyon sok dolog utal erre, minden második délután 2 órára “kimegy a parkba olvasni, gondolkodni”. 3 hete ugyan azt a könyvet viszi (ennyire nem olvas lassan). Mikor elmegy rendezett, normális, mikor visszajön mosolyog, a haja sokkal lazábban van felfogva ahogyan itthon, és amint hazaér azonnal zuhanyozni megy, aztán visz fel magának vacsorát. Már 1 hónapja járkál így el, kb kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett. És ilyen lenge ruhában én fáznék 2 órán át. Arra gondoltam hétfőn követem hogy tudjam. Nagy botrány lenne, mert a szüleink megtiltották neki a szexet 18-ig, most 17. Mit gondoltok? 20F

2021. márc. 5. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
97%
17 évesen eltudja dönteni, hogy akarja vagy sem. Valószínüleg alarja, ha boldog és kiegyensúlyozott lett. Az a kapcsolat (akárkivel is van) jól hat rá.
2021. márc. 6. 00:26
 32/72 anonim ***** válasza:
96%
Mekkora botrány szexel a húgod...Hogy tudsz így élni? :D
2021. márc. 6. 00:38
 33/72 Perverzsrac94 válasza:
99%

Jól érzi magát a kiscsaj, nem? A leírásod alapján "mikor visszajön mosolyog", "kivirult, nem stresszel annyit, kisimultabb, optimista lett" valószínűsíthetjük, hogy önként, szabad akaratából jár a parkba olvasni, ahol kifejezetten jól érzi magát. :D

Ha te is azt csinálnád, mint a húgod, akkor te sem fáznál lenge ruhában, 2 órán keresztül ;)

Menj, szerezz valakit, akivel te is legalább kétnaponta szexelhetsz, meglátod, máris nem fog annyira izgatni a húgod szexuális élete :P

2021. márc. 6. 00:52
 34/72 anonim ***** válasza:
97%
Te valami 30-as szűz incel vagy, Ozan18? Vagy miért zavar ennyire ha valaki fiatalon összefekszik valakivel?
2021. márc. 6. 00:54
 35/72 anonim ***** válasza:
80%

Féltékeny vagy, vagy esetleg direkt be akarod köpni, hogy neki most jó?

Szerintem kérd meg, hogy a kanija kormolja ki a te púzzódat is, hogy ne legyél ennyire féltékeny!

2021. márc. 6. 01:05
 36/72 anonim ***** válasza:
96%
Inkább mással szexeljen,mint veled.Te is inkább szexeljél mással,és ne a hugodra féltékenykedj,hogy neki van kivel,neked meg nincs.Mert itt lehet a kutya elásva,csak ezt persze lehet még magadnak se akarod elismerni.
2021. márc. 6. 02:01
 37/72 anonim ***** válasza:
96%
Szegény lányt már biztos felnyomta az itteni válaszok miatt, de majd visszaadja neki az élet!
2021. márc. 6. 02:03
 38/72 anonim válasza:
99%
Akár kamu kérdés, akár nem, ugyanazt javaslom: nőj fel!
2021. márc. 6. 02:27
 39/72 anonim ***** válasza:
99%

Szülőként elgondolkoznék, hogy hol rontottam el a nevelést, hogy a 17 éves lányomnak titokban kell találkoznia a pasijával, mert nem meri előttem felvállalni.

Illetve ha hasonló helyzetben beköpne a bátyám, engem ott örökre elfelejthetne, mint testvért.

2021. márc. 6. 03:16
 40/72 anonim ***** válasza:
99%
36 vagyok,de az ő korában már én is szexeltem,sőt mást jóval előbb csinàltam.Ha neki lennék és elmondanád a szüleinknek,hogy szexelek,és ebből balhé lenne,biztos megkeseríteném egy jó darabig az életed.Az ő dolga mit csinál,hagyd békén.
2021. márc. 6. 06:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!